Hipodromul Ploieşti: Moş Crăciun, generos cu toată lumea la Cupa „Orăşelul Copiilor”!

Hipodromul Ploieşti: Moş Crăciun, generos cu toată lumea la Cupa „Orăşelul Copiilor”!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, în această dimineaţă, ultima reuniune hipică din acest an, una dedicată exclusiv trapului şi organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Română de Trap şi Jockey Club Român.

Chiar dacă au fost patru curse interesante în program, principalul moment al zilei am putea spune că a fost vizita lui Moş Crăciun, pe care toţi copiii l-au întâmpinat cu bucurie, aşteptând să primească de la el darurile dulci pregătite. „Moşul” a avut câte un cadou pentru fiecare, fiind „răsplătit” de cei mai… curajoşi dintre cei mici cu poezii recitate, bineînţeles, cu emoţie. El nu i-a uitat nici pe actorii principali ai evenimentelor de pe hipodrom – driverii şi caii -, oficiind festivităţile de premiere ale ultimelor două curse din 2022!

Principala întrecere a zilei, Premiul „Orăşelul Copiilor”, a fost câştigată de iapa Otawa, condusă de Marga Niţă, la capătul unei curse pe care a condus-o „da capo al fine”. În celelalte întreceri ale zilei s-au impus Viking (driver Ionuţ Dumitru), în Premiul „Zaza”, Wicked from Heaven (driver Marin Nicolae), în Premiul „Carlos” şi Nelson (driver Adrian Marciu), în Premiul „Regina Kira”. Festivităţile de premiere ale primelor două curse au fost oficiate de reputatul medic Valeriu Zaharia.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

A continuat concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de astăzi, Complex Hipodrom a continuat concursul pentru cei prezenţi în tribună şi au acces la Instagram! Astfel, dacă ai fost pe hipodrom şi ai o poză care crezi că poate fi premiată de către noi (cu prietenii, familia, căluţii sau orice altceva interesant) posteaz-o pe Instagram pe story sau pe feed şi tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti! Premiile puse la bătaie sunt două invitaţii duble pentru tot sezonul hipic 2023, câştigătorii concursului urmând să fie anunţaţi pe pagina de facebook a Complexului Hipodrom.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Federaţia Română de Trap, Jockey Club Român, Radio Prahova, Fapt Divers, Teatrul Toma Caragiu Ploieşti, Centrul de Echitaţie „Luna Horse” Phoenixy România şi Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Galerie foto: