Handbal: Denis Ştefan şi Maria Ioniţă, convocaţi la acţiuni ale loturilor naţionale ale României!

Handbal: Denis Ştefan şi Maria Ioniţă, convocaţi la acţiuni ale loturilor naţionale ale României!

Doi dintre sportivii secţiei de handbal a CSM Ploieşti au fost convocaţi la acţiuni ale loturilor naţionale ale României care vor avea loc în perioada următoare.

Astfel, portarul echipelor de juniori 1 şi 2 ale clubului, Denis Ştefan (2006), va lua parte la o acţiune a lotului naţional de juniori, programată în intervalul 9-18 decembrie. Va fi, în primă fază, un stagiu de pregătire centralizată la Bucureşti, apoi, din cei 22 de sportivi convocaţi, 16 jucători selectaţi după zilele de antrenamente din Capitală vor participa, începând cu data de 14, la un Turneu Internaţional ce se va desfăşura în Spania, la Zaragoza, alături de naţionala ţării gazdă, cea a Franţei şi cea a Portugaliei. Lotul naţional de juniori este antrenat de Daniel Anca şi Ionuţ Rudi Stănescu, iar, la club, Denis este pregătit de Ramona Ştefan.

La rândul ei, pivotul echipei de junioare 3 a clubului, Maria Ioniţă (2008), se numără printre cele 42 de sportive pe care staff-ul lotului naţional de cadete al României, format din Elena Moise şi Alina Iordache, le-au convocat pentru o acţiune de pregătire şi selecţie ce va avea loc la Râmnicu Vâlcea în perioada 12-18 decembrie. Maria este pregătită la CSM Ploieşti de Cristi Roşu şi Geta Opincariu.