Bogdan Popa, convocat „la urgenţă” sub tricolor pentru meciurile cu Cipru şi Portugalia!

Bogdan Popa, convocat „la urgenţă” sub tricolor pentru meciurile cu Cipru şi Portugalia!

Baschetbalistul Bogdan Popa a fost convocat la echipa naţională a României pentru meciurile cu Cipru şi Portugalia, programate săptămâna viitoare, pe 10 şi 13 noiembrie. Jucătorul echipei noastre nu a fost inclus în lotul iniţial de 13 sportivi gândit de selecţionerul Dragan Petricevic, însă, din cauza accidentărilor suferite de Roland Torok şi Ştefan Grasu, ieri a sosit pe adresa CSM Ploieşti „telegrama” de convocare.

Bogdan Popa se va prezenta mâine la reuniurea lotului, programul „tricolorilor” prevăzând o perioadă de pregătire la Bucureşti, în intervalul 3-9 noiembrie, apoi cele două deplasări, din Cipru şi Portugalia.

România face parte din Grupa F a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers, Second Round, alături de Portugalia, Bulgaria şi Cipru, şi ocupă locul al 3-lea al clasamentului după ce a suferit două înfrângeri în primele două partide.

Bogdan Popa a avut un debut bun de sezon pentru CSM Petrolul Ploieşti, având medii de 8.4 puncte şi 4 recuperări în cele 5 partide disputate în Liga Naţională de Baschet Masculin.