Alte trei victorii la scor pentru echipa de baschet U14 a CSM Ploieşti!

Alte trei victorii la scor pentru echipa de baschet U14 a CSM Ploieşti!

Echipa de baschet U14 a clubului a participat, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu al sezonului, organizat de data aceasta de CSO Voluntari, ieri şi astăzi. Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Marian Angelian, dar însoţiţi la acest turneu doar de cel din urmă şi de Cristi Trandafir au reuşit alte trei victorii la diferenţe foarte mari, depăşind cifrele realizate în urmă cu două săptămâni, la Ploieşti: au înscris 400 de puncte în total, faţă de „numai” 360 în „Olimpia” şi au încheiat cele două zile cu un coşaveraj de +322!

Cele trei victorii ale CSM Ploieşti au arătat astfel:

CSM Petrolul Ploieşti  – CSO Voluntari 115-33

CSM Petrolul Ploieşti – ACS Baschet Team Giurgiu 149-21

CSM Petrolul Ploieşti – ABC Galactica Braşov 136-24

Lotul de jucători pentru acest turneu a fost următorul: Vlad Borcan, Ciprian Coniac, Teodor Mihalea, Tudor Mihalcea, Rareş Tudorie, Ştefan Dobre, David Iordăchescu, Darius Coman, Andrei Marcu, David Ilie, Roberto Săndulescu, Filip Barbu şi Alexandru Petre.

Cu 6 victorii, CSM Ploieşti a câştigat Grupa a 10-a a acestei prime faze a campionatului. Primele trei clasate s-au calificat pentru Faza a 2-a, în care se alcătuiesc 4 grupe de câte 6 formaţii şi se joacă 4 turnee în datele de 5-6 noiembrie, 19-20 noiembrie, 10-11 decembrie şi 17-18 decembrie.