Sala „Olimpia” găzduieşte, joi şi vineri, Cupa „CSM Petrolul Ploieşti” la baschet masculin!

Sala „Olimpia” găzduieşte, joi şi vineri, Cupa „CSM Petrolul Ploieşti” la baschet masculin!

Iubitorilor baschetului din Ploieşti le-am pregătit un final de săptămână încărcat, clubul nostru organizând, joi şi vineri, prima ediţie a Cupei „CSM Petrolul Ploieşti”, un turneu amical la care le-am invitat pe CSA Steaua Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti şi CSO Voluntari.

Competiţia va avea loc în Sala Sporturilor Olimpia, după următorul program:

Joi, ora 16.00

CS Dinamo Bucureşti – CSO Voluntari

Joi, ora 18.00

CSM Petrolul Ploieşti – CSA Steaua Bucureşti

Vineri, ora 16.00

Finala mică

Vineri, ora 18.00

Finala mare

Accesul spectatorilor este gratuit.

„Inaugurăm, în acest an, o competiţie care ne dorim să devină tradiţională la Ploieşti. Ne dorim ca acest turneu să fie pentru toate echipele un bun prilej de pregătire a noului sezon competiţional, care va debuta peste două săptămâni. Am invitat echipe bune, care nu cred că necesită prea multe prezentări, CSO Voluntari fiind deţinătoarea Cupei României în ultimii doi ani, Dinamo pregătindu-se de un sezon total diferit de cel anterior prin prisma transferurilor pe care le-a făcut, iar Steaua venind cu un nou antrenor, pe care îl ştim cu toţii, Mladen Jojic, şi noi planuri pentru campionatul ce stă să înceapă. Evident, ne interesează în primul rând să ne îmbunătăţim jocul, să lucrăm la omogenizarea echipei şi, bineînţeles, ca o consecinţă a unui joc bun, să păstrăm trofeul la Ploieşti, dacă se va putea”, ne-a declarat cooronatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

La turneul din această săptămână, antrenorul Mihai Popa nu va putea conta pe serviciile lui Christian Chiţu, cel care participă cu naţionala „3×3” a României la FIBA 3×3 Nations League – circuitul mondial de tineret, competiţie ce se desfăşoară, de astăzi până vineri, la Constanţa. În faza grupelor, România va juca mâine seară cu Japonia (ora 19.10) şi Mongolia U21 (ora 21.00). Alături de Christian Chiţu, din echipa „tricoloră” mai fac parte Alexandru Coconea, Aurelian Gavriloaia şi Nicolae Ciucă.