Kempo: Edwin Petrea, victorie în “Confruntarea Vikingilor – Gold Division”, de la Paşcani!

Kempo: Edwin Petrea, victorie în “Confruntarea Vikingilor – Gold Division”, de la Paşcani!

Sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au participat, astăzi, la Paşcani, la Gala “Confruntarea Vikingilor – Gold Division”, un eveniment organizat în două etape: “Cupa Vikingilor”, desfăşurată imediat după prânz şi rezervată luptătorilor aflaţi în formare, şi Gala Principală, dedicată sportivilor mai titraţi şi programată la ora 19.00.

Antrenorul coordonator Ghiocel Petrea a înscris şapte sportivi în “Cupa Vikingilor”, cinci dintre aceştia reuşind să ocupe locul 1, iar ceilalţi doi, poziţia secundă în “piramidele” de kickboxing la care au participat. Astfel, Luca Frăsineanu, Ezel Frăsineanu, Ariana Oghinciuc, Robin Mihai şi Iliuţă Nicuşor au câştigat la categoriile lor, iar Richard Oghinciuc şi Sabin Frăsineanu au cucerit medaliile de argint.

Gala Principală – “Confruntarea Vikingilor – Gold Division” l-a adus din nou în prim-plan pe Edwin Petrea, cel care a reuşit încă o victorie impresionantă chiar dacă a avut în faţă un adversar superior atât fizic, cât şi ca vârstă. Aflat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru Campionatul Mondial de MMA IMMAF de la Abu Dhabi (17-20 august), Edwin l-a învins la puncte pe Raul Lefter (Vikings Roman), un luptător cu doi ani mai mare, dar care i-a făcut faţă doar în prima repriză a meciului.

Ceilalţi doi sportivi ai clubului implicaţi în gala principală, Denis Pană şi Ştefan Panaitescu, au pierdut, însă primul a făcut-o, pe reguli de kickboxing, în faţa unui adversar extrem de experimentat, Andrei Sîrghi, de la Tornado Iaşi, iar cel de-al doilea, pe reguli de box, în faţa lui Robert Oarză (Tornado Iaşi), la capătul unui meci extrem de echilibrat.

Vineri, 12 august, Edwin Petrea va participa, la Ketegyhaza (Ungaria), la Gala “Fight Night K1”, în cadrul căreia îl va întâlni pe unul dintre cei mai promiţători sportivi maghiari, Karoly Molos.