Şase curse de galop şi trap, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Şase curse de galop şi trap, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, începând cu ora 10.00, o nouă reuniune hipică pe care CSM Ploieşti o organizează prin Complex Hipodrom şi în cadrul căreia se vor desfăşura nu mai puţin de şase curse: trei de galop şi trei de trap! Cu menţiunea că revin întrecerile oficiale de trap, sponsorizate, în contextul în care Agenţia Naţională pentru Zootehnie a înştiinţat, recent, CSM Ploieşti, că „Regulamentul Curselor de Trap aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 121/23.04.2021 este valabil în ceea ce priveşte aplicabilitatea lui şi produce efecte până la apariţia unui nou Regulament al Curselor de Trap pe Hipodromul Ploieşti”.

Ziua hipică va debuta, la ora 10.05, cu Premiul Wathba Stallions Cup 2, o cursă de galop organizată în parteneriat cu Federaţia Hipică Română ce se anunţă extrem de interesantă, şapte cai din rasa Pursânge Arab urmând să se întreagă pentru premii totale de 25.000 de lei.

Va urma, la ora 10.30, prima cursă de trap a zilei, dotată cu Premiul Bebeta, şi, imediat, la 10.50, Premiul de Vară Jockey Club, o cursă de galop dedicată cailor din rasa Pursânge Englez şi organizată în parteneriat cu Jockey Club Român.

Reuniunea continuă, la 11.10 şi 11.40, cu două curse de trap sponsorizate, Premiul Romaniţa şi Premiul Rebela, şi se va încheia, la ora 12.00, cu întrecerea de galop dotată cu Premiul Firdaussi (etalonul regal al rasei Pursânge Englez, în România), organizată, şi ea, în parteneriat cu Jockey Club Român.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Premiile puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – o şedinţă de iniţiere în tainele călăriei la centrul de echitaţie Luna Horse; locul al 2-lea – o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii este următorul:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab