Kempo: Edwin Petrea, convocat pentru Campionatul Mondial de MMA de la Abu Dhabi!

Kempo: Edwin Petrea, convocat pentru Campionatul Mondial de MMA de la Abu Dhabi!

Cel mai reprezentativ sportiv al secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Edwin Petrea, a primit convocarea pentru a face parte din lotul naţional care va reprezenta România la Campionatele Mondiale de MMA IMMAF (12-18 ani), ce vor avea loc în luna august, la Abu Dhabi!

Acţiunea lotului naţional condus de Shihan Amatto Zaharia, George Stanciu şi Yamato Zaharia se va desfăşura în perioada 15-22 august, însă competiţia propriu-zisă se va derula în intervalul 17-20 august, pe data de 16 fiind programată tragerea la sorţi a partidelor la fiecare categorie de vârstă şi greutate.

Organizată de International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF) şi găzduită de Federaţia Emiratelor Arabe Unite de Jiu-Jitsu şi MMA, competiţia de anul acesta se va desfăşura pe trei categorii de vârstă: 12-13 ani (Juniori C), 14-15 ani (Juniori B) şi 16-17 ani (Juniori A). În vârstă de 13 ani, Edwin Petrea va concura la Juniori C, categoria de greutate „48 kg”.

Elevul lui Ghiocel Petrea este la a doua prezenţă la un campionat mondial de MMA, anul trecut el obţinând medalia de bronz a categoriei „40 kg” la 12-14 ani cu prilejul competiţiei desfăşurate la Sofia. În Bulgaria au participat 331 de sportivi din 23 de ţări, însă, ţinând cont de ridicarea restricţiilor, organizatorii se aşteaptă ca, anul acesta, la Abu Dhabi, prezenţa să fie mult mai numeroasă.