Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti încheie sezonul pe locul al 5-lea!

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti încheie sezonul pe locul al 5-lea!

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti a încheiat ediţia de campionat 2021-2022 pe poziţia a 5-a a clasamentului după ce a câştigat, astăzi, cu 35-27 (12-9, 11-7, 12-11) meciul de clasament cu CS Marta Baia Mare! O performanţă frumoasă a fetelor pregătite de Geta Opincariu şi Cristi Roşu, ce putea fi mai bună cu ceva mai multă inspiraţie în meciul decisiv de ieri cu ACS Lucian Bute Galaţi, dar care recompensează un an competiţional convingător, cu 20 de victorii şi numai 4 înfrângeri înregistrate în cele 24 de partide disputate de-a lungul sezonului.

În confruntarea de astăzi, cei doi tehnicieni le-au folosit pe: E. Coşerea-Pîtiu, F. Cernat, D. Stan – Şt. Ghiţă (10 goluri), A. Nicolae (7), A. Niţă (6), D. Roşu (5), R. Geangu (4), A. Popescu (2), I. Simion (1), E. Petrescu, Al. Sîrbu, A. Stoica, M. Ioniţă, A. Andrei şi B. Pîrvulescu.

Meciurile de clasament ale Turneului Final de la Brăila le-au prilejuit reprezentanţilor Federaţiei Române de Handbal şi acordarea unor premii individuale, la fiecare partidă fiind desemnat „jucătorul meciului” din fiecare echipă. Iar, astăzi, cea mai bună jucătoare a echipei noastre a fost Ştefania Ghiţă, care a înscris nu mai puţin de 10 goluri, confirmând forma constantă arătată la Brăila, unde marcase de alte 13 ori în primele trei partide.

Felicitări, fetelor!

Galerie foto: