Handbal Junioare 3, Turneul Final: CSM Ploieşti va lupta pentru locul 5!

Handbal Junioare 3, Turneul Final: CSM Ploieşti va lupta pentru locul 5!

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti va lupta pentru locul al 5-lea al Turneului Final de la Brăila după ce a pierdut, astăzi, cu 26-21 (6-5, 10-6, 10-10), ultimul meci din Grupa A, cu ACS Lucian Bute 1 Galaţi, decisiv pentru calificarea în semifinalele competiţiei.

Echilibrată per ansamblu, partida de astăzi a avut câteva momente cheie pe care adversarele au ştiut să le speculeze, în special în primele două reprize, ale căror finaluri le-au aparţinut. Gălăţencele s-au impus cu 6-5 în prima parte, apoi au reuşit, în a doua repriză, să nu primească gol în ultimele 10 minute şi, de la 5-6, să câştige cu 10-6. Ultima repriză, pe care fetele noastre aveau nevoie să o câştige la 5 goluri pentru a se califica în semifinale, s-a încheiat la egalitate, scor 10-10.

Pentru CSM Ploieşti au jucat astăzi: E. Coşerea-Pîtiu, F. Cernat, D. Stan – D. Roşu (6 goluri), A. Niţă (6), Şt. Ghiţă (4), I. Nicolae (2), R. Geangu (2), A. Popescu (1), Al. Sîrbu, A. Stoica, I. Simion, A. Andrei, B. Pîrvulescu, E. Petrescu şi B. Gheorghe.

În urma acestui rezultat, CSM Ploieşti ocupă locul al 3-lea în Grupa A a Turneului Final şi va juca mâine, de la ora 12.00, în meciul de clasament pentru locurile 5-6 cu CS Marta Baia Mare, care a învins-o pe CSŞ Făgăraş, scor 38-36, şi a ocupat locul al 3-lea în Grupa B.