Handbal Junioare 3, Turneul Final: calificarea în semifinale se joacă mâine!

Handbal Junioare 3, Turneul Final: calificarea în semifinale se joacă mâine!

Corona Braşov rămâne adversara în faţa căreia echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti nu are, în acest sezon, antidot, formaţia de la poalele Tâmpei reuşind, şi astăzi, să se impună în faţa fetelor noastre cu scorul de 32-30 (10-8, 12-10, 10-12).

Ziua a doua a Turneului Final de la Brăila le-a adus sportivelor pregătite de Geta Opincariu şi Cristi Roşu provocarea sezonului, disputa cu Corona – singura echipă în faţa căreia au pierdut în această ediţie de campionat – dovedindu-se, din nou, extrem de dificilă. Braşovencele s-au impus iarăşi, însă diferenţa s-a micşorat de la meci la meci, fetele noastre reuşind astăzi să câştige o repriză, pe ultima, şi să încheie partida la un ecart de numai două goluri. Şi asta, în condiţiile în care şi repriza secundă a fost extrem de echilibrată, adversarele reuşind să se desprindă în ultimele minute şi să câştige cu 12-10 după ce a fost 8-8 în minutul 14 şi 11-10 în minutul 19!

Pentru CSM Ploieşti au jucat astăzi: E. Coşerea-Pîtiu, F. Cernat, D. Stan – I. Nicolae (11 goluri), D. Roşu (8), A. Niţă (5), Şt. Ghiţă (4), A. Popescu (2), B. Pîrvulescu, R. Geangu, A. Sîrbu, E. Petrescu, A. Stoica, I. Simion, A. Andrei şi B. Gheorghe.

În condiţiile în care, în celălalt meci al Grupei A, ACS Lucian Bute 1 Galaţi a trecut de AHCS Cîtu Timişoara cu scorul de 40-23 (14-4, 15-8, 11-11), lupta pentru calificarea în semifinale se va da mâine, atunci când CSM Ploieşti are şi varianta unui egal în disputa cu gălăţencele pentru a accede în „careul de aşi” al turneului. Meciul este programat la ora 10.00.

Baftă, fetelor!