Gimnaziada ISF: gimnasta Sabina Enache s-a calificat în finala de la cerc!

Gimnaziada ISF: gimnasta Sabina Enache s-a calificat în finala de la cerc!

Gimnasta Sabina Enache a debutat, astăzi, la Gimnaziada ISF din Franţa, Sala „Celine Dumerc” din Rouen găzduind primele două concursuri de la „ritmică”, la cerc şi minge. Sportiva de la CSM Ploieşti a reuşit să se califice în finala de la cerc cu un punctaj de 26.900, lucru care nu s-a întâmplat şi în concursul de la minge, în care a fost notată cu 23.950. La individual compus, Sabina se află după ziua de astăzi pe poziţia a 9-a a clasamentului, cu un total de 50.850 puncte. Cealaltă reprezentantă a României, Laura Aniţei, ocupă locul al 15-lea la „general”, cu 47.250 puncte. Mâine este zi de pauză, iar joi sunt programate concursurile de la măciuci şi panglică.

În competiţia de baschet 3×3, băieţii au ratat şansa de a juca în faza a doua a turneului după ce au pierdut, astăzi, la limită, scor 15-16, meciul cu Kazakhstan şi, cu o singură victorie şi patru înfrângeri, au încheiat Grupa A pe poziţia a 5-a a clasamentului. Echipa României este alcătuită din Robert Pătraru şi George Angelian (CSM Ploieşti), Răzvan Gârz şi Alexandru Tache Fuerea (Ştiinţa Bucureşti).

În schimb, fetele s-au calificat pentru 1-8 chiar dacă au pierdut, astăzi, ultimul meci din Grupa A, cu Slovenia, scor 4-14. În sferturile de finală ale competiţiei au cedat, tot astăzi, în disputa cu câştigătoarea Grupei C, Serbia, scor 6-10, aşa că, joi, de la ora 12.15 ora României, vor întâlni Uganda în semifinalele zonei 5-8. În cealaltă semifinală se vor confrunta, de la aceeaşi oră, Slovenia şi Ucraina. Echipa fetelor este formată din trei jucătoare de la CSM Ploieşti, Daria Iordăchescu, Daria Tănase şi Karina Munteanu, alături de care joacă Greta Nemeş (Sepsi Sfântu Gheorghe).

Pentru cei doi sportivi ai secţiei de judo a clubului care fac parte din delegaţia României de la Gimnaziadă… numai mâine nu-i poimâine! Vanessa Tolea (57 kg) şi Rareş Arsenie (+90 kg) vor concura joi, competiţia de judo fiind găzduită de comuna Val de Reuil.