Turneul Final  de baschet masculin „U13” începe, mâine, în Sala „Olimpia”!

Turneul Final de baschet masculin „U13” începe, mâine, în Sala „Olimpia”!

Sala Sporturilor Olimpia găzduieşte, de mâine până duminică, Turneul Final al campionatului naţional de baschet masculin „U13”, competiţie în care CSM Ploieşti va lupta pentru a-şi apăra titlul de campioană naţională dobândit în urmă cu un an, la Costineşti.

Competiţia are la start cele mai bune 12 echipe din ţară, iar băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan fac parte din Grupa A, alături de ACS ID Îngerii Băniei şi CSM CSU LPS Oradea, pe care le vor întâlni, în această ordine, în primele două zile ale turneului. CSM Ploieşti joacă mâine, de la ora 17.00, cu oltenii şi joi, de la ora 15.00, cu formaţia bihoreană. Apoi, în cazul calificării, CSM Ploieşti ar urma să întâlnească, vineri, în sferturile de finală, una dintre echipele din Grupa D: StoMart Iași, Alpha Sport Team Sibiu sau BC CSU Sibiu.

Lotul de jucători pe care antrenorul Ionuţ Ivan îl are la dispoziţie pentru competiţia din această săptămână este următorul: Andrei Sebastian Nicolae, Vlad Alexandru Borcan, David Andrei Ilie, David Iordăchescu, Filip Barbu, Eduard Vasile, Roberto Săndulescu, Alexandru Petre, Ciprian Coniac, Ştefan Dobre, Teodor Mihalea, Tudor Mihalea, Darius Coman, Rareş Tudorie şi Richard Enache.

Cele patru grupe ale turneului final sunt:

Grupa A – CSM CSU LPS Oradea, CSM Ploiești şi ID Îngerii Băniei Craiova;

Grupa B – Dan Dacian București, CSU Știința Slam A București şi Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș;

Grupa C – U-BT 1 Cluj-Napoca, Laguna Negru București şi CSȘ Târgoviște;

Grupa D – StoMart Iași, Alpha Sport Team Sibiu şi BC CSU Sibiu.

Programul complet al Turneului Final îl găsiţi aici.

Toate partidele vor putea fi urmărite accesând acest cont de youtube.