CSM Ploieşti, rezultate promiţătoare la Campionatele Naţionale de Şah pentru Copii şi Juniori!

CSM Ploieşti, rezultate promiţătoare la Campionatele Naţionale de Şah pentru Copii şi Juniori!

În perioada 10-20 aprilie, Federaţia Română de Şah a organizat, la Eforie Nord – Complex Steaua de Mare, Campionatele Naţionale ale României pentru Copii şi Juniori, competiţie la care CSM Ploieşti a fost reprezentată de zece sportivi.

Cele mai bune clasări au fost obţinute de Melania Grigore (fete, 8 ani, foto), care a ocupat locul al IV-lea atât la şah rapid, cât şi la dezlegări. Tot ea a fost a V-a la şah clasic, poziţie pe care s-a clasat şi Vladimir Boştină (băieţi, 8 ani), iar Cezara Ferar (fete, 14 ani) a fost a VI-a la dezlegări şi a VII-a la şah clasic.

Ceilalţi şapte sportivi înscrişi în competiţie de antrenorul Petre Grigore au fost: Ştefan Grigorescu (6 ani), Ioana Moş (7 ani), Eduard Ioniţă (8 ani), Leon Ioniţă (9 ani), David Dura (10 ani), Diana Popescu (11 ani) şi Alexandru Constantinoiu (11 ani).

Toţi cei zece şahişti care au concurat la Eforie Nord sunt în primul an la categoria de vârstă la care au participat, Melania Grigore (6 ani), Vladimir Boştină (7 ani) şi Cezara Ferar (13 ani) şi colegii lor având şansa ca, anul viitor, să-şi îmbunătăţească performanţele.

Galerie foto: