Baschet, Liga Naţională: restanţa cu CSM Oradea se joacă mâine, în „Olimpia”!

Baschet, Liga Naţională: restanţa cu CSM Oradea se joacă mâine, în „Olimpia”!

Amânat la începutul săptămânii trecute din cauza problemelor medicale cu care adversarii s-au confruntat, meciul de baschet dintre CSM Petrolul Ploieşti şi CSM Oradea, contând pentru etapa a 25-a a Ligii Naţionale, se dispută mâine, începând cu ora 16.00, în Sala Sporturilor Olimpia. A fost cam singura opţiune posibilă în contextul în care echipa noastră a jucat sâmbătă la Voluntari şi va primi duminică vizita celor de la Dinamo, iar mâine seară, imediat după meci, sala urmează să fie amenajată pentru o competiţie de gimnastică artistică ce va avea loc în „Olimpia” până sâmbătă seară.

În condiţiile date, meciul cu vicecampioana României oferă destule necunoscute, mai ales în privinţa formulei pe care se vor baza oaspeţii de mâine, însă, pentru noi certitudinea este că o victorie ne-ar apropia de obiectivul calificării în play-off-ul campionatului. Venim după înfrângerea de la Voluntari, unde ne-am confruntat şi cu absenţele lui Chiţu şi Magdevski în principal, dar se fac eforturi pentru recuperarea celor doi, chiar dacă sunt câteva zile bune în care ei nu s-au putut antrena din cauza problemelor medicale.

Meciul de mâine va fi transmis „în direct” de principalele canale de sport – DigiSport şi LookSport – dar poate fi urmărit şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Accesul publicului la partida din Sala „Olimpia” este liber.

Pentru CSM Petrolul Ploieşti, confruntarea cu CSM Oradea este cea de-a opta pe teren propriu în 2022, echipa noastră având un bilanţ de şase victorii şi o singură înfrângere.