Baschet, Liga Naţională: deplasare complicată, mâine, la Voluntari, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Baschet, Liga Naţională: deplasare complicată, mâine, la Voluntari, pentru CSM Petrolul Ploieşti!

Echipa de baschet seniori a clubului intră, de mâine, într-un program dens de meciuri în Liga Naţională, urmând să susţină, în următoarele trei săptămâni, nu mai puţin de şapte partide în care se va decide participarea în play-off-ul campionatului. Dacă nu mai intervin amânări, programul băieţilor în perioada următoare arată astfel: 26 martie la CSO Voluntari, 29 martie – restanţa de acasă cu CSM Oradea, 2 aprilie – meci acasă cu Dinamo Bucureşti, 6 aprilie – restanţa de la Rapid Bucureşti, 9 aprilie – deplasare la CSM Târgu Jiu, 12 aprilie – meci restant la FC Argeş Piteşti şi 15 aprilie – partida de acasă cu U-BT Cluj-Napoca.

Seria începe mâine, la ora 18.00, cu o deplasare pe cât de scurtă, pe atât de dificilă, CSO Voluntari fiind recent câştigătoare a Cupei României, pentru al doilea an la rând, şi, alături de U-BT Cluj-Napoca, una dintre cele două formaţii cu 11 victorii în 11 meciuri susţinute pe teren propriu. Dacă mai adăugăm la aceste informaţii statistice şi micile probleme de sănătate cu care s-au confruntat în ultima vreme unii dintre băieţii noştri, e clar că Mihai Popa nu are o misiune uşoară la jocul de mâine. Dar, la fel ca la Craiova, mergem să luptăm, să încercăm să ne respectăm planul tactic şi – de ce nu? – să mai surprindem o dată în Liga Naţională!

În tur, CSO Voluntari s-a impus în Sala „Olimpia” cu scorul de 89-75, partida disputându-se pe data de 10 decembrie 2021.

Meciul de mâine este programat să înceapă la ora 18.00 şi va putea fi urmărit „în direct” doar pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Săptămâna viitoare, echipa noastră are programate două meciuri în Sala Sporturilor Olimpia astfel: restanţa din etapa a 25-a, cu CSM Oradea, programată marţi, la ora 16.00, şi partida contând pentru runda a 27-a, cu Dinamo Bucureşti, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, la ora 18.00.