Baschet, Liga Naţională: meciul CSM Petrolul Ploieşti – CSM Oradea, amânat pentru 29 martie!

Baschet, Liga Naţională: meciul CSM Petrolul Ploieşti – CSM Oradea, amânat pentru 29 martie!

Programat mâine, la ora 17.00, în Sala Sporturilor Olimpia, meciul dintre CSM Petrolul Ploieşti şi CSM CSU Oradea, contând pentru etapa a 25-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, a fost amânat!

Decizia vine ca urmare a unei solicitări primite astăzi din partea formaţiei bihorene căreia clubul nostru a ales să-i răspundă favorabil, în contextul în care adversarii erau în imposibilitatea de a se prezenta la meci din cauza unui număr mare de jucători bolnavi.

Ghidaţi întotdeauna de spiritul fair-play-ului, fideli ideii că rezultatele trebuie să se stabilească numai pe teren, dar şi convinşi că iubitorii baschetului din Ploieşti merită să vadă la lucru vicecampioana României din sezonul trecut, totdată sfertfinalistă a FIBA Europe Cup în această primăvară, am convenit ca meciul se fie amânat pentru marţi, 29 martie, ora 16.00.

În aceste condiţii, următorul joc oficial al echipei noastre este cel de sâmbătă, de la Voluntari, din etapa a 26-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, programat să înceapă la ora 18.00.