Baschet, Liga Naţională: mâine, în „Olimpia”, duel important cu Steaua în lupta pentru play-off!

Baschet, Liga Naţională: mâine, în „Olimpia”, duel important cu Steaua în lupta pentru play-off!

Echipa de baschet seniori a clubului joacă, mâine, începând cu ora 18.00, în Sala Sporturilor Olimpia, un nou meci important în lupta pentru calificarea în play-off, adversară fiindu-i una dintre contracandidate, CSA Steaua Bucureşti. Practic, pentru primele opt locuri ale clasamentului calculele spun că au mai rămas două locuri „disponibile”, CSM Petrolul Ploieşti având de luptat cu Athletic Constanţa, Steaua, BC CSU Sibiu, CSM Focşani şi Dinamo, aşa că orice punct va conta până la finalul sezonului regulat.

Pentru meciul de mâine, antrenorul Mihai Popa are la dispoziţie acelaşi lot de jucători de la ultimele partide, existând, însă, şanse ca şi Octavian Popa Calotă să fie pe parchet după accidentarea care l-a ţinut pe margine la ultimele jocuri.

Pentru CSM Petrolul Ploieşti, confruntarea cu Steaua este cea de-a şasea în Sala „Olimpia” în 2022, echipa noastră având un bilanţ de cinci victorii şi o singură înfrângere.

La meciul de mâine, accesul publicului este liber, nemaifiind condiţionat în vreun fel după ce nu a mai fost prelungită starea de alertă.

Partida va fi transmisă „în direct” de principalele canale de sport, Digisport şi Look Sport, dar va putea fi urmărită şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet (https://www.youtube.com/watch?v=0yuW-oSx8eQ).