Kempo: Edwin Petrea, învingător în Gala „Cezar Fight Championship”!

Kempo: Edwin Petrea, învingător în Gala „Cezar Fight Championship”!

Sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au participat, ieri, la Paşcani, la cea de-a II-a ediţie a „Cezar Fight Championship”, competiţie în cadrul căreia au evoluat atât în Gala preliminară, cât şi în Gala principală Semi-Pro, cazul lui Edwin Petrea şi Ştefan Panaitescu.

Aşa cum era de aşteptat, chiar dacă a avut un adversar redutabil, pe Gabriel Buhaiu, de la Scorpions Oneşti, deţinător al centurii „Cezar” la o categorie superioară de greutate, 50 kg, Edwin Petrea a făcut din nou spectacol şi i-a convins rapid pe arbitrii judecători că îi este superior oponentului. Buhaiu a făcut faţă ofensivei sportivului nostru doar în prima repriză, după care pregătirea fizică superioară şi-a spus cuvântul, victoria lui Edwin fiind incontestabilă.

În meciul „greilor”, Ştefan Panaitescu i-a oferit o replică foarte bună lui Tyser Marzook (Tornado Iaşi), dar a fost declarat învins de arbitri în urma unei decizii discutabile.

În Gala preliminară, sportivii de la CSM Ploieşti au obţinut 8 locuri 1, 3 locuri 2 şi două locuri 3, după cum urmează:

– locul 1 – Robin Mihai, Emanuel Dincă, Ciprian Manu, Ariana Oghinciuc, Richard Oghinciuc, David Neagu, Roxana Dumitru şi Florin Moisică;

– locul 2 – Denis Pană, David Vasilescu şi Nicuşor Iliuţă;

– locul 3 – Luis Soare şi Luca Frăsineanu.

Competiţia de la Paşcani, la care au participat 450 de luptători de la 30 de cluburi din ţară, a reprezentat şi o bună repetiţie pentru sportivi în perspectiva Campionatului Naţional de Semi-Kempo programa să se desfăşoare sâmbătă, la Bucureşti, în Sala Apollo.

Galerie foto: