Weekend cu prezenţe pe podium pentru atleţii Teodora Iancu şi Mihai Militaru!

Weekend cu prezenţe pe podium pentru atleţii Teodora Iancu şi Mihai Militaru!

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat, în acest weekend, la două competiţii desfăşurate în Capitală, reuşind să obţină două locuri 2 şi un loc 3, dar şi alte clasări în apropierea podiumului.

Teodora Iancu a reprezentat clubul la „Cupa Municipiului Bucureşti”, reuşind să ocupe locul al 2-lea la aruncarea suliţei, la seniori, tineret şi U20, cu o performanţă de 32.75 metri. Găzduită de stadionul „Iolanda Balas Soter”, din Bucureşti, prima întrecere în aer liber din acest an a fost o competiţie premergătoare Campionatelor Naţionale de aruncări lungi, programate pe 28 februarie şi 1 martie la Craiova.

Tot în acest weekend, atleţii clubului au participat, la Bucureşti, la Etapa I a Campionatului Naţional de U18 şi U16 şi probe combinate, cele mai bune performanţe fiind reuşite de sportivul antrenat de Gabi Hurmuz, Mihai Militaru. La U16, acesta a ocupat locul al 2-lea în proba de „60 metri plat” şi a venit al 3-lea la „200 metri”, cu timpul de 24.57 secunde. La „60 metri”, Militaru a fost al 4-lea în calificări, cu 7.69 secunde, îmbunătăţindu-şi ulterior timpul cu 9 sutimi, pentru un 7.60 foarte bun în finală.

Alţi doi elevi ai lui Gabi Hurmuz au avut clasări bune în această primă etapă a campionatului U16, Daniela Dîrman ocupând locul al 4-lea la pentatlon, cu 1599 puncte, iar Philippe Alecsandru Popa fiind al 5-lea la heptatlon, cu 2127 puncte.

Tot la U16, sportiva antrenată de Maria Sârbu, Valentina Andreea Soare, a ocupat locul al 5-lea la „aruncarea greutăţii”, cu o performanţă de 8.38 metri.