Atletism: CSM Ploieşti, 7 medalii la prima etapă a Campionatelor Naţionale pentru Seniori şi Tineret!

Atletism: CSM Ploieşti, 7 medalii la prima etapă a Campionatelor Naţionale pentru Seniori şi Tineret!

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la prima etapă a Campionatelor Naționale rezervate seniorilor, tineretului (U23) și probe combinate (Seniori, U23) din acest sezon indoor, reuşind să obţină 7 medalii, dintre care 4 la seniori (una de aur, una de argint şi două de bronz) şi 3 la tineret (una de aur, una de argint şi una de bronz).

Aşa cum era de aşteptat, Daniel Petre Rezmiveş şi-a respectat statutul de favorit al probei de 60 metri plat şi, după ce a câştigat „seriile” cu 6.83 secunde, s-a impus şi în finală cu un timp mult mai bun, 6.74 secunde. În aceeaşi probă, Cristian Roiban a fost al 3-lea la seniori şi primul la „tineret”, timpii lui fiind de 6.84 secunde în serii şi 6.86 în finală.

Celelalte medalii obţinute de CSM Ploieşti s-au consemnat în proba de 200 metri plat, în care Alexandru Geamănu a ocupat locul al 2-lea atât la seniori, cât şi la tineret, cu 22.68 secunde, iar Alexandru Marinescu a fost al 3-lea la ambele categorii de vârstă cu timpul 22.89 secunde.

Competiţia a fost găzduită de Sala „Ioan Soter” din cadrul Centrului Naţional Sportiv „Lia Manoliu”, din Bucureşti.