Echipa de baschet „U18” a clubului, calificată în faza a treia a campionatului!

Echipa de baschet „U18” a clubului, calificată în faza a treia a campionatului!

Echipa de baschet juniori “U18” a CSM Ploieşti a participat în acest weekend la cel de-al patrulea turneu stagional, al doilea al fazei secunde, reuşind să repete bilanţul realizat la finalul lunii noiembrie la Târgu Frumos: două victorii şi o înfrângere.

La fel ca în turneul anterior, băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic şi Ionuţ Ivan au câştigat primele două partide, susţinute ieri, cu ACS Petras Neamţ Piatra Neamţ, scor 85-58 şi CSŞ Tulcea, scor 89-83, şi au cedat în această dimineaţă în disputa cu ACS MC Ball Mangalia, cu 82-74. Extrem de important a fost succesul de ieri, obţinut în faţa gazdelor turneului, care le-a asigurat băieţilor noştri poziţia secundă a clasamentului Grupei 5 şi, implicit, calificarea în faza următoare a campionatului. Decisivă a fost pretaţia excelentă a conducătorului de joc Andrei Rogozanu (foto), cel care a reuşit să marcheze 7 aruncări de „3 puncte”, două dintre acestea în ultimele două minute ale partidei, atunci când CSM Ploieşti a întors de la 80-83 pentru a se impune cu 89-83!

Lotul de jucători folosit în turneul de la Tulcea a fost următorul: Cristian Muşuroia, Luca Dănescu, Vlad Oţelea, Andrei Rogozanu, Ştefan Popa, Dorian Aniculăesei, Robert Chiva, David Petre, Theodor Sanda, Theodor Neguş şi Ştefan Iliescu.

În turneul 5, programat în weekend-ul 5-6 februarie 2022, cele 24 de formaţii calificate vor fi împărţite în 6 grupe de câte 4 echipe, primele două clasate plus cele mai bune 4 locuri 3 urmând să meargă în Turneele 6-7, de 16 formaţii, practic Faza semifinală a campionatului.