Hipodromul Ploieşti: Premiul de Închidere pune capăt sezonului hipic 2021!

Hipodromul Ploieşti: Premiul de Închidere pune capăt sezonului hipic 2021!

Duminică, 19 decembrie, se trage cortina peste sezonul de trap 2021, Hipodromul Ploieşti urmând să găzduiască, începând cu ora 10.00, în organizarea CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, ultima reuniune oficială din acest an. Va fi un eveniment cu patru curse de trap extrem de interesante şi, bineînţeles, Premiul de Închidere în program, planificat să se desfăşoare începând cu ora 11.20. În cadrul reuniunii se va ţine şi o ultimă cursă din Categoria Gold, Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I”, în cadrul căreia se vor întrece cei mai promiţători trăpaşi de pe Hipodromul Ploieşti.

Reuniunea va debuta la ora 10.00, cu Premiul Sprint, va continua, la ora 10.25, cu Premiul Talion, după care vor urma cele două curse importante ale zilei: la ora 10.50 se va ţine Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I” şi, la ora 11.20, Premiul de Închidere.

Copiii sunt aşteptaţi, şi ei, duminică, la Hipodrom, pentru a se plimba gratuit cu poneiul Camelia, dar şi pentru că Moş Crăciun şi-a anunţat prezenţa cu gândul de a le oferi daruri dulci celor mai mici spectatori.

Conform ultimelor prevederi, reuniunea hipică va avea loc cu ACCES LIMITAT DE SPECTATORI, respectiv până la 50% din capacitatea tribunelor Complexului Hipodrom Ploiești, iar participarea este permisă:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ CERTIFICAT al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei. Pe durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Pentru iubitorii trapului care nu pot ajunge la hipodrom, reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.45, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download