Baschet: 13 meciuri sunt programate, în weekend, în Sala Sporturilor Olimpia!

Baschet: 13 meciuri sunt programate, în weekend, în Sala Sporturilor Olimpia!

CSM Ploieşti vă propune un weekend baschetbalistic în Sala Sporturilor Olimpia, acolo unde vor avea loc, de vineri până duminică, nu mai puţin de 13 meciuri: partida echipei de seniori, CSM Petrolul Ploieşti, cu CSO Voluntari, programată vineri, de la ora 17.45, şi două turnee juvenile, ale băieţilor de la „U13” (vineri-duminică) şi ale fetelor de la „U16” (sâmbătă şi duminică).

Echipa de baschet băieţi U13 se află la primul turneu din faza a doua a campionatului, fiind repartizată în Grupa a 5-a, alături de ABC Leii Bucureşti, CS Dinamo CSŞ Nr. 6 Bucureşti şi ACSB Şoimii Albi Bucureşti.

Elevii lui Ionuţ Ivan au programate două meciuri vineri, înainte şi după partida echipei de seniori a clubului cu CSO Voluntari (15.30, respectiv 19.30) şi unul sâmbătă dimineaţă, de la ora 8.30.

Programul echipei U13 este următorul:

Vineri, ora 15.30, ABC Leii Bucureşti – CSM Ploieşti

Vineri, ora 19.30, CSM Ploieşti – CS Dinamo CSŞ Nr. 6 Bucureşti

Sâmbătă, ora 8.30, CSM Ploieşti – ACSB Şoimii Albi Bucureşti

Cel de-al doilea turneu al acestei faze, al 4-lea al sezonului, este programat în weekend-ul 19-20 februarie 2022, primele două clasate în fiecare dintre cele 9 serii plus cele mai bune 6 locuri 3 urmând să se califice mai departe.

În schimb, pentru echipa de baschet fete „U16” va fi cel de-al doilea turneu al fazei secunde a campionatului, primul desfăşurându-se în perioada 20-21 noiembrie la Piteşti şi încheindu-se cu trei victorii clare ale fetelor noastre.

Programul din acest weekend al Grupei a 2-a este următorul:

Sâmbătă, ora 13.00, CSM Ploieşti – ACS Primo Megaball Piteşti

Sâmbătă, ora 17.00, CSM Ploieşti – CSŞ CSM Târgovişte

Duminică, ora 9.00, CSM Ploieşti – CS Universitatea Valbon Arad

Pentru fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu, turneul cu numărul 5 este programat în weekend-ul 12-13 februarie 2022, cele 14 echipe participante în campionat urmând să fie redistribuite pe criterii valorice şi geografice în 4 grupe (2 de 4 echipe şi 2 de 3 echipe).

La cele două turnee din acest weekend, accesul publicului este gratuit, în limita a 50% din capacitatea sălii, şi, conform ultimelor reglementări, este permis:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid CERTIFICAT pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.