Weekend cu o victorie şi o înfrângere pentru echipele de handbal juniori ale clubului!

Weekend cu o victorie şi o înfrângere pentru echipele de handbal juniori ale clubului!

Două dintre echipele de handbal juniori ale clubului au susţinut meciuri oficiale în acest weekend, bilanţul fiind de o victorie, obţinută de junioarele 3, pe teren propriu, cu LPS I. Balaş Soter Buzău, şi o înfrângere, suferită de juniorii 2, la AHC Dobrogea Sud Constanţa.

După o pauză de o săptămână, echipa de junioare 3 a clubului a revenit cu poftă de joc şi s-a impus, sâmbătă, în Sala Sporturilor Olimpia, cu 60-15 (18-4, 22-4, 20-7), în faţa ultimei clasate în Seria D, LPS I. Balaş Soter Buzău.

Antrenorii Geta Opincariu şi Cristi Roşu au folosit în partida de ieri următorul lot de jucătoare: E. Coşerea-Pîtiu, D. Stan, F. Cernat – Al. Nicolae (11 goluri), D. Roşu (10), A. Niţă (9), Al. Sîrbu (9), A. Popescu (7), Şt. Ghiţă (6), A. Stoica (3), I. Simion (2), B. Pîrvulescu (2), E. Petrescu (1), M. Ioniţă, R. Geangu şi A. Andrei.

De reţinut că două dintre junioarele clubului, Alexia Niţă şi Bianca Iordache, tocmai au revenit de la lotul naţional de cadete, ele participând, în perioada 22-28 noiembrie, la Călimăneşti, la un stagiu de pregătire centralizată al „tricolorelor”.

Echipa de junioare 3 ocupă primul loc în Seria D şi joacă duminică în deplasare cu ACSO Viitorul Pantelimon.

În schimb, echipa de juniori 2 a avut o deplasare dificilă, la AHC Dobrogea Sud Constanţa, şi a pierdut cu 41-29 (20-13, 21-16) meciul contând pentru etapa a 5-a a Seriei D. Ramona Ştefan i-a utilizat în partida de ieri pe: D. Ştefan, B. Nuţă – B. Bondarenco (7), M. Ion Iliescu (5), A. Leu (5), I. Stănescu (4), M. Sârbu (3), A. Muşoiu (2), M. Crăciun (2), C. Anghel (1), D. Pioaru, D. Radu, Şt. Vâlcu, R. Enescu, A. Năstase şi D. Ioniţă.

Junioarele 4, care evoluează în afara concursului în campionatul organizat de AJH Ilfov, au câştigat, astăzi, cu 21-15, partida cu CS Concordia Chiajna. În etapa următoare, programată duminică, 12 decembrie, fetele pregătite de Leonard Cristescu vor evolua în compania celor de la ACS Olympic RFH.

Pentru juniorii 2, a fost ultimul meci oficial din acest an, următoarea partidă fiind programată pe 29 ianuarie 2022, la CSM Feteşti.

Echipa de junioare 2 a încheiat turul şi are programat următorul meci pe data de 23 ianuarie 2022, în compania celor de la CSŞ 1 Constanţa.

Echipa de juniori 3 a clubului a stat în etapa din acest weekend, dar a încheiat anul pe primul loc al Seriei C; are programat următorul meci pe data de 23 ianuarie 2022, la CSM Bacău.

Galerie foto junioare 3: