Edwin Petrea, campion WKU în Gala „MFS Kids Promotion”, de la Moşniţa Nouă!

Edwin Petrea, campion WKU în Gala „MFS Kids Promotion”, de la Moşniţa Nouă!

Trei dintre sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au participat, ieri, la Gala „MFS Kids Promotion” de la Moşniţa Nouă, un eveniment cu nu mai puţin de 25 de meciuri internaţionale dedicate sportivilor cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani. Au fost puse la bătaie șase centuri Amateur Champion versiunea WKU și 19 centuri Amateur Champion versiunea XFC, toate recunoscute de Organizaţii Internaţionale de profil, doi dintre elevii lui Florentin Ghiocel Petrea, Luis Soare şi Edwin Petrea, având şansa de a lupta pentru un astfel de trofeu.

Şi, aşa cum era de aşteptat, Edwin Petrea a reuşit să câştige titlul de campion WKU după o luptă frumoasă cu craioveanul Geany Meliţeanu, un sportiv de valoare al categoriei de vârstă „13 ani”. A fost un succes la puncte al lui Edwin, conturat la capătul unei lupte pe care a controlat-o de la un capăt la altul, decizia arbitrilor fiind incontestabilă.

Misiunea lui Luis Soare a fost mult mai dificilă, el întâlnindu-l în lupta pentru titlul de campion XFC pe Patric Barhan de la CS Somo KickBoxing Timişoara, un sportiv multiplu campion naţional de kickboxing, aureolat chiar şi cu un titlu european. Elevul lui Ghiocel Petrea a pierdut la puncte, dar a făcut-o onorabil, la capătul unei confruntări în care i-a oferit o replică bună adversarului.

Cel de-al treilea sportiv al CSM Ploieşti prezent la Moşniţa Nouă, Luca Frăsineanu, a pierdut meciul pe care l-a susţinut în deschiderea galei, întâlnirea neavând caracter oficial.

Galerie foto: