Volei: echipa de volei speranţe, fără punct şi după turneul al doilea al sezonului

Volei: echipa de volei speranţe, fără punct şi după turneul al doilea al sezonului

Echipa de volei speranţe a CSM Ploieşti a susţinut, în acest weekend, meciurile celui de-al doilea turneu al Seriei C, fără a reuşi să câştige vreun set în confruntările cu CSŞ Tulcea, CTF Mihai I Bucureşti (ieri) şi CSŞ-CS Arcada Galaţi (astăzi).

Turneul secund a fost găzduit de Sala „Leonard Doroftei”, iar antrenorul Adrian Moroianu a folosit următorul lot de jucători: Marius Marin, Tudor Stoian, Luca Ion, Tudor Mihai Popescu, Andrei Iancu, Iustinian Sandu, Ştefan Iordache, Alexandru Mihai Jercălău, Luca Grama, Antonio Păun şi David Matei.

Cel de-al treilea turneu al Seriei C va avea loc în luna ianuarie a anului viitor şi va fi organizat de CSŞ Tulcea.

Astăzi, şi echipa de volei junioare a avut programat meci oficial, jucând, în Sala Sporturilor Olimpia, cu LPS Mircea Eliade Bucureşti, în faţa căreia a cedat cu 3-0, pe seturi 22-25, 12-25, 22-25. A fost ultima etapă a turului Seriei C, însă fetele pregătite de Robert Tvardochlib mai au de disputat două jocuri oficiale în acest an, ambele la Constanţa: pe 5 decembrie, restanţa din etapa a 2-a, cu CS Laguna BPH, şi pe 12 decembrie, confruntarea cu CSŞ 1, contând pentru prima rundă a returului.

Galerie foto, CSM Ploieşti – Arcada Galaţi: