Echipa de volei cadete, victorie cu 3-1 la CS Lumina Wolves Bucureşti!

Echipa de volei cadete, victorie cu 3-1 la CS Lumina Wolves Bucureşti!

Echipa de volei cadete a CSM Ploieşti a câştigat, astăzi, cu 3-1, pe seturi 25-23, 25-19, 27-29, 25-8, meciul susţinut în deplasare, la CS Lumina Wolves Bucureşti, contând pentru etapa a 4-a a primei faze a campionatului. Antrenorul Robert Tvardochlib a folosit în partida din Capitală următorul lot de jucătoare: Mihaela Leontescu, Bianca Ottu, Daria Codreanu, Ana-Maria Minescu, Cătălina Tudoroiu, Ranya Badea, Andreea Grigore, Teodora Popescu, Clara Burlacu, Teodora Stoian şi Eva Drăgănescu.

În runda a 5-a, programată peste două săptămâni, fetele noastre vor sta, însă ele mai au un meci de disputat în acest an, pe 19 decembrie, la CTF Mihai I Bucureşti, contând pentru prima etapă a returului Seriei D.

La finalul săptămânii viitoare, celelalte două echipe de volei ale CSM Ploieşti înscrise în competiţii oficiale, cea de junioare şi cea de speranţe băieţi, au programate partide de campionat. Dacă fetele vor juca, duminică, în Sala „Olimpia”, cu LPS Mircea Eliade Bucureşti, meciul contând pentru etapa a 5-a a Seriei C, în schimb, băieţii antrenaţi de Adrian Moroianu vor susţine trei partide, în cadrul Turneului al 2-lea al „speranţelor”, Seria C.

Cu menţiunea că întâlnirile băieţilor vor fi găzduite de Sala „Leonard Doroftei”, iată care este programul meciurilor:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Ora 9.00, CTF Mihai I Bucureşti – CSŞ-CS Arcada Galaţi

Ora 11.00, CSM Ploieşti – CSŞ Tulcea

Ora 15.00, CSM Ploieşti – CTF Mihai I Bucureşti

Ora 16.30, CSŞ-CS Arcada Galaţi – CSŞ Tulcea

Duminică, 28 noiembrie

Ora 9.00, CSM Ploieşti – CSŞ-CS Arcada Galaţi

Ora 11.00, CTF Mihai I Bucureşti – CSŞ Tulcea