Weekend echilibrat pentru echipele de fotbal juniori ale clubului

Weekend echilibrat pentru echipele de fotbal juniori ale clubului

Cele cinci echipe de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri oficiale în weekend, bilanţul fiind de două victorii, o remiză şi două înfrângeri.

Succesele au fost obţinute de juniorii C, pregătiţi de Bogdan State, scor 7-1 cu Viking Pruszynski, şi juniorii E, antrenaţi de Lucian Catinca, scor 6-1 cu ACS Petrolul Noua Generaţie, iar remiza, una mai neobişnuită la aceste categorii de vârstă, 0-0, a fost realizată de juniorii D, pregătiţi de Valeriu Aristan, în compania celor de la ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti.

La nivel naţional, juniorii mari au pierdut cele două partide susţinute în deplasarea de la Fotbal Club Braşov, 0-3 (U19) şi 1-2 (U17), contând pentru ultima etapă a sezonului regular. Juniorii pregătiţi de Pompiliu Stoica au încheiat această fază pe poziţia a 9-a a clasamentului Seriei a 4-a, iar cei antrenaţi de Marian Ilie, pe locul al 10-lea, aşa că vor juca în continuare în grupa valorică play-out, în care merg ocupantele poziţiilor 7-12.

Respectând algoritmul anunţat la startul sezonului de Federaţia Română de Fotbal, la U19, partenere de întrecere vor fi AFC Astra Giurgiu (locul 7), ASC Olimpic Zărneşti (8), ACS SR Municipal Braşov (10), CSM Făgăraş (11) şi Grupul Şcolar Agricol Nucet (12), iar la U17, formaţia noastră le va întâlni pe ACS Petrosport Ploieşti (locul 7), AFC Astra Giurgiu (8), CSM Făgăraş (9), ACS SR Municipal Braşov (11) şi ASC Olimpic Zărneşti (12). Se va juca sistem tur-retur (10 etape în total), fiind de aşteptat ca federaţia să confirme componenţa grupelor şi să anunţe programul jocurilor, prima etapă fiind programată la finalul acestei săptămâni.

Rezultatele obţinute de echipele de fotbal juniori în weekend

Juniori A, Seria a IV-a, Etapa a XI-a

Fotbal Club Braşov – CSM Ploieşti 3-0

Juniori B, Seria a IV-a, Etapa a XI-a

Fotbal Club Braşov – CSM Ploieşti 2-1

A marcat: Victor Niţă.

Juniori C, Seria a II-a, Etapa a VIII-a

CSM Ploieşti – ACS Viking Pruszynski Ploieşti 7-1

Au marcat: David Răducanu (4), Mihnea Tatu, Serafim Ştefănescu şi Petre Racoveanu.

În etapa a IX-a joacă, sâmbătă, în deplasare, cu CS Valea Călugărească.

Juniori D, Seria Elite, Etapa a IX-a

ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti – CSM Ploieşti 0-0

În etapa a 10-a joacă, sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Petrosport Ploieşti.

Juniori E, Etapa a X-a

ACS Petrolul Noua Generaţie – CSM Ploieşti 1-6

Au marcat: Eduard Zaharia (4), Eric Constantin şi Matei Otavă.

În etapa a 11-a joacă, vineri, pe teren propriu, cu ACS Viking Pruszynski Ploieşti.

* Conform regulamentului stabilit de FRF, la nivel de juniori D şi E nu se contabilizează rezultatele jocurilor şi nu se întocmesc clasamente, la Faza Interjudeţeană a campionatului urmând să participe selecţionatele celor 42 de judeţe din ţară.