Echipele de fotbal juniori, implicate în etapele intermediare ale săptămânii, la nivel judeţean

Echipele de fotbal juniori, implicate în etapele intermediare ale săptămânii, la nivel judeţean

Prima parte a acestei săptămâni a programat etape intermediare sau meciuri restante pentru trei dintre echipele de fotbal juniori ale clubului, cele implicate în campionatele organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova.

Luni, juniorii D, pregătiţi de Valeriu Aristan, au câştigat partida cu CSO Plopeni, scor 2-0, iar juniorii E, antrenaţi de Lucian Catinca, au remizat, 1-1, cu Petrosport Ploieşti. Ieri, puştii născuţi 2011-2012 au avut din nou etapă intermediară şi au pierdut cu 2-1 partida cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti la capătul unei confruntări în care au ratat foarte mult, primind golul decisiv în ultimele secvenţe, după ce irosiseră o şansă de „singur cu portarul”. Tot ieri, juniorii C, pregătiţi de Bogdan State, au susţinut restanţa din etapa a 6-a a Seriei a II-a, cu Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti, reuşind să se impună cu 8-0.

Rezultatele obţinute de echipele de fotbal juniori în prima parte a săptămânii

Juniori C, Seria a II-a, Etapa a VI-a (meci restant)

CSM Ploieşti – Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti 8-0

Au marcat: Teo Rebegea (3), Iulian Chioveanu (3), Ionuţ Rădulescu (2).

În etapa a VIII-a joacă, sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Viking Pruszynski Ploieşti.

Juniori D, Seria Elite, Etapa a VIII-a

CSM Ploieşti – CSO Plopeni 2-0

Au marcat: Cristian Iancu şi Cristian Albănaş.

În etapa a 9-a joacă, vineri, de la ora 19.00, în deplasare, la Parcul Vest, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti.

Juniori E, Etapele a VIII-a şi a IX-a

CSM Ploieşti – ACS Petrosport Ploieşti 1-1

A marcat: Matei Otavă.

ACS Petrolul’52 Ploieşti – CSM Ploieşti 2-1

A marcat: Robert Cibotaru.

În etapa a 10-a joacă, sâmbătă, la ACS Petrolul Noua Generaţie.

La finalul săptămânii, au programate meciuri şi echipele de fotbal juniori A şi B, care joacă, duminică, de la orele 12.00 şi 14.00, în deplasare, cu Fotbal Club Braşov.

* Conform regulamentului stabilit de FRF, la nivel de juniori D şi E nu se contabilizează rezultatele jocurilor şi nu se întocmesc clasamente, la Faza Interjudeţeană a campionatului urmând să participe selecţionatele celor 42 de judeţe din ţară.