Echipa de volei cadete a pierdut meciul din deplasare, cu CSŞ 2 Bucureşti

Echipa de volei cadete a pierdut meciul din deplasare, cu CSŞ 2 Bucureşti

Echipa de volei cadete a CSM Ploieşti a cedat, ieri, cu 3-0, meciul susţinut în deplasare cu CSŞ 2 Bucureşti şi contând pentru etapa a 2-a a Seriei D. Antrenorul Robert Tvardochlib a folosit în partida din Capitală următorul lot de jucătoare: Mihaela Leontescu, Bianca Ottu, Daria Codreanu, Ana-Maria Minescu, Cătălina Tudoroiu, Ranya Badea, Andreea Grigore, Teodora Popescu, Clara Burlacu şi Erica Iancu. În etapa a III-a a Seriei D, fetele vor juca duminică, 7 noiembrie, pe teren propriu, cu CS Dinamo Bucureşti.

Până atunci, echipa de volei junioare va evolua duminică, 31 octombrie, începând cu ora 14.45, în Sala „Olimpia”, cu CSM Bucureşti, partida contând pentru etapa a III-a a Seriei C.

Start, în weekend, şi pentru echipa de speranţe băieţi

La finalul acestei săptămâni, va debuta în ediţia de campionat 2021-2022 şi echipa de speranţe băieţi a clubului, pregătită de Adrian Moroianu. Băieţii au fost repartizaţi în Seria C, alături de CTF Mihai I Bucureşti, CSŞ Tulcea şi CSŞ-CS Arcada Galaţi, prima formaţie urmând să organizeze, sâmbătă şi duminică, cel dintâi turneu stagional, în care se joacă „fiecare cu fiecare”, cu două meciuri în prima zi.

Lotul pe care tehnicianul echipei noastre va miza în acest sezon este următorul: Octavian Nedelea, Patrick Mihai Rebej, Ştefan Iordache, Tudor Mihai Popescu, Luca Ion, Tudor Stoian, Mihai Jercălău, Marius Marin, Luca Grama, Iustin Sandu şi Andrei Iancu.