Fotbal: singurul succes din weekend, obţinut de echipa de juniori D!

Fotbal: singurul succes din weekend, obţinut de echipa de juniori D!

Patru din cele cinci echipe de fotbal juniori ale clubului au avut programate meciuri oficiale în weekend, bilanţul fiind de o victorie, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Singurul succes a venit din partea juniorilor D, pregătiţi de Valeriu Aristan, care au câştigat cu 4-2 întâlnirea din etapa a V-a a Seriei Elite cu CSO Mizil. Juniorii E, antrenaţi de Lucian Catinca, au remizat, 2-2, pe terenul Astrei Ploieşti, la capătul unei partide în care au ratat foarte mult, dar care s-a lăsat şi cu o contestaţie la final, adversarii folosind cinci jucători de vârstă mai mare, printre care şi portarul, care a şi fost eroul confruntării. Motiv pentru care meciul va fi omologat de AJF Prahova cu scorul de 0-3. Echipa de juniori C, pregătită de Bogdan State, a stat în această etapă.

Juniorii mari, implicaţi în campionatele organizate de FRF, au pierdut în deplasarea de la CSŞ Braşovia Braşov: juniorii A, cu 8-0, iar juniorii B, cu 3-1. Cele două formaţii au programate două etape în această săptămână, în care se desfăşoară şi o rundă intermediară.

Rezultatele obţinute de echipele de fotbal juniori în weekend:

Juniori A, Seria a IV-a, Etapa a VII-a

CSŞ Braşovia Braşov – CSM Ploieşti 8-0

În etapa a 8-a joacă, miercuri, pe teren propriu, cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti, iar în etapa a 9-a joacă, sâmbătă, la ASC Olimpic Zărneşti.

Juniori B, Seria a IV-a, Etapa a VII-a

CSŞ Braşovia Braşov – CSM Ploieşti 3-1

În etapa a 8-a joacă, miercuri, pe teren propriu, cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti, iar în etapa a 9-a joacă, sâmbătă, la ASC Olimpic Zărneşti.

Juniori C, Seria a II-a, Etapa a V-a

CSM Ploieşti a stat.

În etapa a 6-a, CSM Ploieşti va juca, sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti.

Juniori D, Seria Elite, Etapa a V-a

CSM Ploieşti – CSO Mizil 4-2

În etapa a 6-a joacă sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Şoimii Ciorani.

Juniori E, Etapa a II-a

FC Astra Ploieşti – CSM Ploieşti 2-2

În etapa a 6-a joacă, vineri, pe teren propriu, cu CSO Tricolorul Breaza.

* Conform regulamentului stabilit de FRF, la nivel de juniori D şi E nu se contabilizează rezultatele jocurilor şi nu se întocmesc clasamente, la Faza Interjudeţeană a campionatului urmând să participe selecţionatele celor 42 de judeţe din ţară.