Echipa de fotbal juniori „2011-2012”, campioană la „Dracula Football Cup”, de la Cheile Grădiştei!

Echipa de fotbal juniori „2011-2012”, campioană la „Dracula Football Cup”, de la Cheile Grădiştei!

Echipa de fotbal juniori „2011-2012” a CSM Ploieşti a participat, în ultimele trei zile, la cea de-a 8-a ediţie a „Dracula Football Cup”, de la Cheile Grădiştei, reuşind să câştige competiţia la categoria ei de vârstă.

Băieţii pregătiţi de Lucian Catinca au câştigat toate cele trei meciuri din faza grupelor, după care s-au dovedit extrem de inspiraţi la loviturile de departajare, reuşind să se impună atât în semifinală, cât şi în finală, la „loteria” penaltiurilor.

În grupă, CSM Ploieşti a trecut cu 12-1 (4-0) de Steagul Roşu Braşov, cu 3-0 (0-0) de Şcoala de Fotbal Valea Frumoasă Sebeş şi cu 3-1 (1-0) de Delta Tulcea, după care s-a impus, în semifinală, în faţa celor de la Academia Germană cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare (în timpul regulamentar fusese 1-1, după 1-0 pentru CSM Ploieşti la pauză).

De un scenariu aproape identic celui din semifinale a avut parte şi finala de astăzi, cu Kinder Braşov, pentru că a fost 1-1 (1-0) după cele 50 de minute regulamentare, iar, la loviturile de departajare, băieţii noştri s-au impus cu 2-0!

Lotul de jucători folosit de Lucian Catinca pe perioada turneului a fost următorul: Vlad Tronaru, Gabriel Tot Coman, Andrei Erik Bontaş, Robert Cibotaru, Eduard Zaharia, Ianis Voinea, Filip Dincă, Eric Constantin, Andrei Erik Radu, Matei Otavă, Elisei Ioan, Robert Mihalcea, Florin Ciobanu, Alexandru Stroie, Gabriel Voicilă, Alexandru Catinca, Ianis Feraru şi Alexandru Neagu.