Gimnastele de la CSM Ploieşti, rezultate foarte bune la „Rhythmic Star 2021”!

Gimnastele de la CSM Ploieşti, rezultate foarte bune la „Rhythmic Star 2021”!

Găzduită, în weekend, de Sala Sporturilor Olimpia, cea de-a doua ediţie a „Rhythmic Star” a fost un adevărat maraton al gimnasticii ritmice, 158 de sportive de la 16 cluburi din ţară concurând de-a lungul celor trei zile ale competiţiei.

CSM Ploieşti a avut înscrise în concurs zece sportive, iar fetele pregătite de Simona Puiu au avut evoluţii promiţătoare, rezultatele obţinute fiind următoarele:

8 ani, nivel A

Stoica Nectaria – locul 3 individual compus, locul 3 exerciţiul fără obiect şi locul 4 cerc;

9 ani, nivel A

Puiu Ştefania – locul 11 individual compus, exerciţiu fără obiect şi cerc;

10 ani, nivel B

Ingrid Gavril –locul I cerc, locul III panglică;

Stroe Delia – locul I panglică, locul IV cerc;

Dinu Raisa – locul III minge, locul V cerc;

12 ani, nivel A

Murărescu Elena – locul III la panglică, locul VII la individual compus şi maciuci şi IX la minge şi cerc;

12 ani, nivel B

Popescu Eva – locul I panglică şi minge ;

Junioare 15 ani, nivel A

Enache Sabina – locul I cerc, locul II minge şi panglică, locul III individual compus şi măciuci;

Drăgan Anisia – locul III la cerc, V la minge şi măciuci şi III la panglică, locul V la individual compus;

Senioare

Ciocîrlan Miruna – locul I la cerc, minge şi măciuci şi locul II la individual compus si panglică;

Sportivele participante în concursul de nivel A au concurat cu obiectele categoriei pe care au reprezentat-o, iar cele de nivel B, două la alegere.

Rezultatele obţinute de sportivele CSM Ploieşti sunt apreciate de tehnicienii secţiei ca fiind foarte bune, până la viitoarele întreceri – Campionatul National de Junioare Mici – 3-5 septembrie, la Ploiesti, şi Campionatul de Junioare şi Senioare – 24-26 septembrie, la Bucureşti, trebuind să adauge un plus de valoare exerciţiilor de concurs pentru a se îmbunătăţi punctajele obţinute în weekend.

Gimnastele de la CSM Ploieşti au fost asistate atât de Simona Puiu, cât şi de fosta ei antrenoare, Ileana Alecu, participantă la Campionatele Mondiale din 1989, de la Sarajevo – locul VI pe echipe alături de Irina Deleanu şi Adriana Stoenescu – şi la Campionatele Europene din acelaşi an organizat în Tenerife – locul VIII la individual compus şi locul VI pe echipe, alături de Irina Deleanu şi Mariana Apostu.

Câştigătoarele au primit trofee, diplome şi medalii, însă toate sportivele participante au avut parte de cadouri, priminând câte un joc puzzle din partea sponsorului principal Bruntek SRL, din Vălenii de Munte, prin amabilitatea domnului director Valentin Sandu. Alături de Bruntek, au sprijinit organizarea evenimentului „Prietenii Albinelor” şi „Dark Service” din Ploieşti, prin soţii Roxana şi Dorin Stoica, cu ajutorul cărora organizatorii le-au putut oferi gimnastelor, antrenoarelor şi arbitrelor obiecte promoţionale care să le amintească de cea de-a doua ediţie a turneului Rhythmic Star, de la Ploieşti. Bookidz a pus în rucsacul fiecărei participante caiete, iar doamna Roxana Pavel, de la Savibi Fashion, a confecţionat maiouri personalizate pentru toate gimnastele şi tricouri pentru toate antrenoarele prezente în oraşul nostru la sfârşitul săptămânii trecute. Lista sponsorilor este încheiată de doamna Leontina Toncu Cirulli, fostă gimnastă a CS Petrolul care a fost mereu alături de secţia de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti. Mulţumiri şi prietenilor de la SGU Ploieşti (director Alin Dănilă), care ne-au sprijinit în amenajarea sălii de concurs.

Festivităţile de premiere au fost oficiate de domnul Dan Nicodim, viceprimar al Muncipiului Ploieşti, de doamna Simona Popescu Uţă, consilier local, şi de domnul Ştefan Grozea, directorul CSM Ploieşti.

Altfel, ar fi de menţionat că această a II-a ediţie a „Rhythmic Star” a fost prima competiţie la care sportiva noastră, Denisa Stoian, participantă la două Campionate Europene de Junioare, Holon 2016 şi Guadalajara 2018, şi la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires (Argentina), a fost prezentă ca arbitru oficial, ea obţinând anul acesta brevet federal. Ea îşi va continua şi cariera sportivă, urmând să reprezinte clubul la campionatul naţional din luna septembrie. Brigada de arbitre a fost condusă de arbitrul internaţional Alexandra Piscupescu, vicepreşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

În cadrul competiției organizate de CSM Ploieşti în colaborare cu Federaţia Română de Gimnastică Ritmică au concurat 158 de gimnaste cu vârste cuprinse între 5 și peste 16 ani, însoțite de 21 de antrenori și 15 arbitri, de la cluburile: CSM Arad, CS Gloria 2018 Bistrița, ACS Carla Ritmic Gim Brașov, ACS Ritmic Aly Gym Brașov, CSU Brașov, ACS Dandri București, ACS Luisa Dedu Gymnastics București, CS Olimpia București, ACS Pro Aktiv Bucuresti, CS Sportul Studențesc București, CSS Triumf București, CS UNEFS București, CSM Cluj-Napoca, CSS Nr. 1 Constanța, CS Victoria Cumpăna și CSM Ploiești.

Galerie foto: