Kempo: Alexia Trandafir, pe locul al V-lea la Campionatul European de Sumo, din Polonia!

Kempo: Alexia Trandafir, pe locul al V-lea la Campionatul European de Sumo, din Polonia!

Sportiva secţiei de kempo a CSM Ploieşti, Alexia Trandafir (foto, a 3-a din dreapta), a participat în acest final de săptămână la Campionatul European de Sumo, ce are loc la Siedlce (Polonia). Sportiva pregătită la club de Florentin Ghiocel Petrea a făcut parte din lotul care reprezintă România la competiţia continentală, fiind selecţionată de antrenorii George Stanciu şi Liviu Ionescu în urma performanţei de la Campionatul Naţional de Sumo ce a avut loc pe 19 iunie, la Bucureşti: locul 3 la senioare, deşi categoria ei de vârstă este „U16”!

Alexia Trandafir a participat la categoria „+70” kg de la nivelul ei de vârstă şi a ocupat locul al V-lea după ce a pierdut în „optimi” în faţa sportivei din Ungaria, campioana mondială Dorina Csernak. Ea a câştigat, apoi, cele două meciuri de clasament din „zona 5-8”.

Săptămână viitoare, un alt sportiv al secţiei de kempo, Edwin Petrea, va reprezenta clubul şi ţara la o competiţie majoră, el făcând parte din delegaţia României pentru Campionatele Mondiale de MMA rezervate cadeţilor şi juniorilor (12-18 ani), programate să se desfăşoare în perioada 29 iulie – 3 august 2021, la Sofia (Bulgaria).