Baschet: CSM Ploieşti joacă mâine finala Campionatului Naţional „U12”!

Baschet: CSM Ploieşti joacă mâine finala Campionatului Naţional „U12”!

Echipa de baschet băieţi „U12” a CSM Ploieşti va juca, mâine, cu titlul de campioană pe masă după ce a reuşit, astăzi, să treacă, pe rând, de CSM Oradea şi ACS Alpha Sport Team Sibiu în sferturile de finală, respectiv semifinalele competiţiei de la Costineşti.

Dimineaţă, băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan s-a impus cu 43-12 în disputa cu CSM Oradea, din „sferturi”, pentru ca, în această seară, să treacă în semifinale de ACS Alpha Sport Team Sibiu cu 42-22, diferenţa fiind ceva mai blândă faţă de cea consemnată între cele două echipe în faza a doua a grupelor, atunci când a fost 37-11.

În finala programată mâine, de la ora 11.30, CSM Ploieşti va da piept cu ACS Dan Dacian Bucureşti, formaţie care a trecut în „sferturi” de ABC Laguna Bucureşti, scor 43-14, şi în semifinale de ACS U-BT Cluj-Napoca, scor 50-40.

Lotul de jucători pe care tehnicianul echipei noastre mizează la Costineşti este format din Filip Barbu, David Ilie, David Iordăchescu, Vlad Borcan, Andrei Nicolae, Roberto Săndulescu, Eduard Vasile, Ştefan Dobre, Tudor Mihalea, Teodor Mihalea, Alexandru Petre şi Darius Coman, cu menţiunea că ultimii doi au făcut deplasarea, deşi sunt accidentaţi.

Echipa de „3×3” e campioană naţională!

Echipa de 3×3 a CSM Ploieşti a reuşit, în această seară, să devină campioană naţională după ce a bifat şi cea de-a zecea victorie în competiţia de la Costineşti. Cu 9/9 înaintea ultimei runde, în care au dat piept cu CS Magic Champions Bucureşti, echipă ce avea o singură înfrângere şi şansa, ca printr-un succes în jocul direct cu noi, să ne „fure” titlul de campioni, băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan au reuşit să treacă peste oboseala meciului tocmai încheiat cu ACS Alpha Sport Team Sibiu şi să câştige cu 6-3 ceea ce a fost, practic, finala de la 3×3.

Cei cinci băieţi care compun lotul de 3×3 – David Iordăchescu, Vlad Borcan, Filip Barbu, Ştefan Dobre şi Alexandru Petre – vor fi premiaţi mâine de Federaţia Română de Baschet, cu prilejul festivităţilor de la baschetul pe teren normal.

Galerie foto: