Echipa de handbal juniori IV a CSM Ploieşti, medaliată cu bronz la Turneul Final al campionatului!

Echipa de handbal juniori IV a CSM Ploieşti, medaliată cu bronz la Turneul Final al campionatului!

Echipa de handbal băieţi juniori IV a CSM Ploieşti a cucerit, astăzi, medaliile de bronz la Turneul Final al campionatului, desfăşurat în sălile Pantelimon şi Dobroeşti, după ce a câştigat cu 24-21 (13-6, 7-9, 4-6) finala mică disputată în compania celor de la HC Junior BB Buzău.

Băieţii pregătiţi de Ramona Ştefan au ocupat locul al 2-lea în Grupa Principală 2 după ce au câştigat două reprize în compania viitoarei campioane, HC „Talentul este Cheia” Bucureşti, scor 25-26 (10-8, 7-6, 8-12) şi au beneficiat şi de faptul că LPS Suceava a pierdut o repriză în faţa Buzăului 27-20 (6-7, 9-6, 12-7). Apoi, în semifinale, au pierdut cu 37-23 (16-9, 10-6, 11-8) confruntarea cu CSM Bucureşti, astfel că, astăzi, au jucat din nou cu HC Junior BB Buzău, de data aceasta cu medaliile de bronz pe masă. Şi, la fel ca în Grupa Principală, CSM Ploieşti a avut câştig de cauză, acum ceva mai strâns, 24-21, faţă de acel 28-22 consemnat vineri după-amiază.

Pe lângă medaliile de bronz cucerite, CSM Ploieşti a dat şi cel mai bun portar al Turneului Final, Andrei Pop fiind considerat cel mai inspirat goal-keeper al competiţiei din această săptămână.

Lotul de jucători folosit de Ramona Ştefan în turneu a fost următorul: Andrei Pop, Andrei Manolache, Alexandru Popescu, Gabriel Roşu, Mihai Duţă, Rareş Bucur, Paul Goran, David Sîrbu, Vlăduţ Murăscu, Ştefan Răducanu, Radu Antonescu, Kevin Balotă, Nikolas Milea, Eduard Romee, Mihai Costache şi Ştefan Ion Iliescu. Pe lângă aceştia, la performanţa realizată au contribuit, de-a lungul sezonului, şi Luca Constantin, Răzvan Florescu, Ionel Pistrui, Denis Vasilescu, Giorgian Machidon, Alexandru Stoica, Iustin Danac, Eric Iordăchescu, Andrei Popa, David Nedelescu, Horia Marin, Tudor Mocanu şi Rareş Mocanu.

Fetele pregătite de Geta Opincariu au încheiat sezonul pe locul al 7-lea după ce au ajuns în zona locurilor 5-8 cu un bilanţ de două înfrângeri şi o victorie în Grupa Principală 1. La eşecul cu care au venit din grupele preliminare, 23-31 cu ACS Lucian Bute Galaţi, s-a adăugat înfrângerea cu 28-36 suferită în faţa Ştiinţei Bucureşti, aşa că succesul de ieri dimineaţă, 27-24 cu CSŞ Făgăraş nu a mai contat, CSM Ploieşti încheind Grupa Principală pe locul al 4-lea, după gruparea braşoveană, care câştigase surprinzător, în grupele preliminare, în faţa Ştiinţei Bucureşti.

Drept urmare, fetele noastre au jucat astăzi pentru locurile 7-8 tot cu CSŞ Făgăraş, de care au trecut 32-31 (8-13, 13-10, 11-8), aşa că vin acasă cu un loc 7 la finalul acestei ediţii de campionat. În plus, Delia Roşu a fost cea mai bună marcatoare a turneului, având 117 goluri înscrise în cele 7 partide susţinute la Râmnicu Vâlcea.

Lotul de jucătoare pe care Geta Opincariu le-a folosit la Turneul Final de la Râmnicu Vâlcea a fost: Federica Cernat, Elena Coşerea Pîtiu (portari), Andra Matei, Cătălina Pantazi, Maria Ioniţă, Alexia Condeescu, Delia Roşu, Sara Curcan, Andrada Dorobăţ, Sara Stroe, Teodora Simion, Bianca Brînzaru, Daria Gheorghe, Diana Pîrvu şi Daria Dinu (jucătoare de câmp).

Galerie foto: