Kempo: Edwin Petrea, victorie prin KO în Gala „Road to Colosseum”, de la Monza!

Kempo: Edwin Petrea, victorie prin KO în Gala „Road to Colosseum”, de la Monza!

Ieri a fost zi plină pentru sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti: în timp ce Edwin Petrea a participat, în Italia, la o gală importantă, „Road to Colosseum”, colegii lui au reprezentat clubul la Campionatul Naţional de Grappling & Sumo, de la Bucureşti, de unde s-au întors cu 35 de medalii.

Edwin Petrea (12 ani) a mers la Monza pentru a fi prezent în Gala „Road to Colosseum”, eveniment în cadrul căruia a luptat cu italianul Simone Fiore (14 ani), unul dintre tinerii de perspectivă din kempo-ul italian, pentru centura continentală în kempo K1. Şi, la fel cum a făcut-o şi în precedentele confruntări internaţionale, de la Sofia (Bulgaria) sau Novi Sad (Serbia), „Tigrul” Edwin Petrea” n-a avut mari emoţii, învingându-şi adversarul prin KO în prima repriză.

Tot ieri, sportivii secţiei de Kempo au participat, la Bucureşti, în Sala Apollo, la Campionatul Naţional de Grappling & Sumo, organizat de Federaţia Română de Kempo. Elevii lui Florentin Ghiocel Petrea au reuşit să obţină 35 de medalii, dintre care 26 la grappling (5 de aur, 13 de argint şi 8 de bronz) şi 9 la sumo (una de aur, 3 de argint şi 5 de bronz), astfel:

Grappling

Locul I – Alexia Trandafir, Vlad Dobre, Nicuşor Iliuţă, Luca Frăsineanu şi Mario Bălăceanu;

Locul al II-lea – Denisa Manu, Darius Bucurş, Simonian Safta, Darius Bineaţă, Emanuel Dincă, Sabin Frăsineanu, Florin Păun, Marco Frăsineanu, Alin Garoseanu, Răzvan Trăistaru, Sasha Ilie, Vlăduţ Petrea şi Bogdan Silviu;

Locul al III-lea – Ariana Oghinciuc, Denisa Alexe, Richard Oghinciuc, Robin Mihai, Alexandru Dinu, David Vasilescu, Denis Gheorghe şi Narcis Adrian;

Locul al V-lea – Ciprian Manu şi Ezel Frăsineanu;

Sumo

Locul I – Răzvan Frăsineanu;

Locul al II-lea – Flavia Vasilescu, Mario Bălăceanu şi Nicuşor Iliuţă;

Locul al III-lea – Alexia Trandafir, Alin Garoseanu, Vlad Petrea, Marco Frăsineanu şi Vlăduţ Petrea.

Galerie foto: