Echipa de juniori „2011”, calificată în finala… nedisputată a  „Caraimanul Kid’s Cup”!

Echipa de juniori „2011”, calificată în finala… nedisputată a „Caraimanul Kid’s Cup”!

Echipa de fotbal „2011” a CSM Ploieşti a participat, în weekend, la cea de-a IV-a ediţie a „Caraimanul Kid’s Cup”, reuşind să se califice în finala competiţiei la categoria sa de vârstă, nedisputată însă din cauza unei ploi torenţiale ce s-a abătut asupra oraşului Buşteni.

Sâmbătă, băieţii pregătiţi de Lucian Catinca au câştigat toate meciurile din Grupa C, 2-1 (1-0) cu Kids Tâmpa Braşov, 10-0 (6-0) cu Olimpic Zărneşti şi 9-0 (4-0) cu Vulcan Braşov, pentru ca, ieri, în semifinale, să se impună cu 2-1 la loviturile de departajare, după 1-1 (0-1) în timpul regulamentar, în faţa celor de la Forex Braşov. Din păcate, ultima parte a semifinalei, precum şi loviturile de departajare au avut parte de o ploaie torenţială ce abia a permis ca meciul să fie dus la capăt, organizatorii luând apoi decizia, de comun acord cu antrenorii, să nu se mai dispute finala dintre CSM Ploieşti şi Kinder Braşov şi ambele echipe să fie declarate câştigătoare.

Lotul pe care antrenorul echipei noastre l-a folosit în cele două zile a fost următorul: Vlad Tronaru, Gabriel Coman Tot (portari), Ianis Feraru, Eduard Zaharia, Robert Cibotaru, Eric Constantin, Erik Bontaş, Alexandru Stroie, Matei Otava, Filip Dincă, Elisei Ioan, Robert Mihalcea, Erik Andrei Radu, Ianis Voinea, Gabriel Voicilă, Ştefan Dumitru, Bogdan Pană şi Alexandru Catinca (jucători de câmp).

Organizatorii competiţiei, ACS Caraimanul Buşteni şi Primăria oraşului Buşteni, au adunat la startul categoriei „2011” nu mai puţin de 16 echipe, care au fost împărţite în patru grupe. Turneul s-a desfăşurat pe stadionul „Caraimanul”, pe teren de dimensiuni reduse, antrenorii folosind un portar şi şase jucători de câmp.