Echipa de handbal junioare IV participă, în weekend, la Faza euro-regiune a campionatului!

Echipa de handbal junioare IV participă, în weekend, la Faza euro-regiune a campionatului!

Echipa de handbal junioare IV a CSM Ploieşti va fi prezentă, în acest weekend, la Faza euro-regiune a campionatului, programată să se desfăşoare în sălile de sport din Mizil şi Urlaţi, cu participarea a opt formaţii din Prahova, Dâmboviţa şi Argeş.

Fetele pregătite de Geta Opincariu au fost repartizate în Grupa 2, de la Urlaţi, alături de LPS Viitorul Piteşti, AS Top Sport Topoloveni şi Sport Club Curtea de Argeş şi trebuie să se claseze pe una dintre primele două poziţii pentru a merge în Faza Semifinală a campionatului.

Meciurile din grupe sunt programate mâine, iar CSM Ploieşti are următorul „ţintar”:

Ora 9.00, CSM Ploieşti – AS Top Sport Topoloveni

Ora 11.00, CSM Ploieşti – Sport Club Curtea de Argeş

Ora 14.00, CSM Ploieşti – LPS Viitorul Piteşti.

Lotul de jucătoare pe care Geta Opincariu va miza la acest turneu este următorul: Federica Cernat, Elena Coşerea Pîtiu (portari), Andra Matei, Cătălina Pantazi, Alexandra Florea, Maria Ioniţă, Alexia Condeescu, Delia Roşu, Sara Maria Curcan, Andrada Dorobăţ, Sara Stroe, Teodora Simion, Bianca Brînzaru, Daria Gheorghe, Diana Pîrvu şi Daria Dinu (jucătoare de câmp).

În Grupa 1, de la Mizil, se vor confrunta ACS Academia Junior Ploieşti, CSŞ Târgovişte, CSŞ Ploieşti şi ACS Olimpic Mizil.

Primele două clasate din fiecare grupă se vor întâlni duminică, la Mizil, în cele două finale ale acestei faze, care vor da ordinea necesară înaintea Fazei Semifinale a campionatului:

Ora 10.00, Finala Mică, Locul 2 Grupa 1 – Locul 2 Grupa 2

Ora 12.00, Finala Mare, Locul 1 Grupa 1 – Locul 1 Grupa 2