Echipa de fotbal „2010” a CSM Ploieşti, pe locul al 2-lea la „Caraimanul Kid’s Cup”!

Echipa de fotbal „2010” a CSM Ploieşti, pe locul al 2-lea la „Caraimanul Kid’s Cup”!

Echipa de fotbal „2010” a CSM Ploieşti a participat, în weekend, la cea de-a IV-a ediţie a „Caraimanul Kid’s Cup”, reuşind să ocupe locul al 2-lea, după un parcurs cu 4 victorii şi o singură înfrângere, evident, cea din finală.

Puştii pregătiţi de Valeriu Aristan au câştigat fără probleme toate cele trei meciuri din grupă, 5-1 cu Juniorul Braşov, 5-1 cu Viitorul Comarnic şi 5-0 cu Kids Tâmpa Braşov, apoi au trecut, în semifinale, de Hagianu Mircea Junior Câmpina, scor 2-1, pentru ca, în ultimul act al turneului, să fie învinşi cu 4-1 de Petrolul Ploieşti.

Lotul pe care antrenorul echipei noastre l-a folosit în cele două zile a fost următorul: Alexandru Puiu, Ianis Georgescu, Ionuţ Guţă, Ianis Sandu, David Baciu, Cristian Mihăilă, Rareş Radu, Ianis Bălan, Elis Bălan, Alexandru Ioniţă, Ianis Rudaru, Gabriel Voicilă, Ştefan Tache şi Darius Ciubotariu.

Organizatorii competiţiei, ACS Caraimanul Buşteni şi Primăria oraşului Buşteni, au adunat la startul categoriei „2010” nu mai puţin de 12 echipe, care au fost împărţite în trei grupe. Turneul s-a desfăşurat pe stadionul „Caraimanul”, pe teren de dimensiuni reduse, antrenorii folosind un portar şi opt jucători de câmp.

La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, sunt programate turneele de la „2011” şi „2013”, CSM Ploieşti urmând să fie reprezentat la prima dintre cele două categorii de vârstă de echipa antrenată de Lucian Catinca.