Final de sezon pentru echipele de fotbal juniori U19 şi U17 ale clubului

Final de sezon pentru echipele de fotbal juniori U19 şi U17 ale clubului

Echipele de fotbal juniori U19 şi U17 ale CSM Ploieşti şi-au încheiat, astăzi, prezenţa în ediţia de campionat „2020-2021”, o variantă pe repede-înainte gândită de Federaţia Română de Fotbal, cu doar 4-5 etape (în funcţie de grupă) în faza preliminară.

Cele două echipe au jucat în deplasare, cu ACS Pro Team, iar dacă băieţii pregătiţi de Pompiliu Stoica au reuşit să obţină prima victorie, scor 5-2 (0-2), în schimb, cei mai mici, antrenaţi de Marian Ilie şi Bogdan State, au cedat din nou, cu 2-0.

La „U19”, CSM Ploieşti a revenit spectaculos în repriza secundă şi a întors un 0-2 incredibil consemnat la pauză la capătul unei prime părţi în care băieţii noştri au ratat foarte mult, iar adversarii au profitat de cele două şanse avute şi le-au transformat în goluri. La reluare, însă, Mărgărit (2), R. Caramalău, Al. Păun şi C. Curcan (penalti) au înscris pentru CSM Ploieşti şi au adus singur victorie a sezonului, echivalentă cu locul al 4-lea în Seria a VI-a.

La „U17”, s-a văzut din nou diferenţa de vârstă dintre cele două formaţii, Pro Team reuşind să se impună cu 2-0 în faţa unei formaţii a CSM Ploieşti alcătuită, în bună măsură, din juniorii „C” ai clubului.