Volei speranţe băieţi: CSM Ploieşti s-a calificat la Turneul Semifinal al campionatului!

Volei speranţe băieţi: CSM Ploieşti s-a calificat la Turneul Semifinal al campionatului!

Echipa de volei speranţe băieţi a CSM Ploieşti a reuşit să se califice pentru Turneul Semifinal al campionatului după ce a ocupat poziţia secundă a clasamentului Seriei C la capătul celor două turnee preliminare.

Băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au participat, astăzi, la cel de-al doilea turneu stagional, găzduit tot de Tulcea, şi au pus indigoul peste rezultatele înregistrate în urmă cu două săptămâni: au câştigat cu 3-0 (25-20, 25-19, 28-25) partida cu CSŞ-CS Arcada Galaţi şi au pierdut tot cu 3-0 întâlnirea cu gazdele de la CSŞ Tulcea, pe seturi 10-25, 10-25, 9-25.

Drept urmare, din postura de ocupantă a poziţiei secunde a clasamentului seriei, CSM Ploieşti se numără printre cele 12 formaţii care se califică pentru Turneul Semifinal al campionatului, ale cărui meciuri vor avea loc în perioada 12-13 iunie 2021.

Lotul de jucători pe care antrenorul Adrian Moroianu a contat în turneul de la Tulcea a fost următorul: Alexandru Petculescu, Andrei Tănăsescu, Răzvan Şerban, Ştefan Iordache, Octavian Nedelea, Tudor Stoian, Patrick Rebej, Alexandru Prica, Luca Ion, Andrei Mitache şi Tudor Popescu.