Echipa de handbal junioare 2 atacă returul Grupei Valoare 1 cu gândul la calificare!

Echipa de handbal junioare 2 atacă returul Grupei Valoare 1 cu gândul la calificare!

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Ploieşti găzduieşte, în weekend, turneul secund al Grupei Valoare 1, având drept obiectiv calificarea la Turneul Final al campionatului. Fetele pregătite de Robert Comendant vizează menţinerea pe poziţia secundă a seriei, ultimul care asigură accederea între cele mai bune opt formaţii ale acestei categorii de vârstă, pentru care sunt în duel direct cu CSŞ Bacău.

Turneul este găzduit de Sala „Tel George Junior”, iar fetele noastre vor debuta mâine, de la ora 14.40, în compania penultimei clasate, CSM Galaţi. Sâmbătă, de la 15.20, este programat meciul cu CSM Bacău, echipă care are victorii pe linie până acum, pentru ca, duminică, de la ora 10.00, să aibă loc întâlnirea cu CSŞ Bacău, ce ar putea decide echipa calificată la Turneul Final.

Lotul de jucătoare pe care Robert Comendant va conta la turneul din acest weekend este următorul: Andreea Floroiu, Bianca Voicilă, Mara Popescu (portari) – Ioana Manolache, Cristiana Blidaru, Diana Stoica, Alina Leescu, Bianca Rădulescu, Maria Radu, Maya Popescu, Anastasia Toma, Mădălina Iordache, Daria Grădişteanu, Alessia Burtea, Nicola Jianu, Ramona Gavrilă şi Diana Manole (jucătoare de câmp).

Programul turneului

Vineri, ora 12.00, CSŞ Bacău – HC Activ CSO Plopeni

Vineri, ora 14.40, CSM Galaţi – CSM Ploieşti

Vineri, ora 17.20, CSM Bacău – LPS I. Balaş Soter Buzău

Sâmbătă, ora 10.00, HC Activ CSO Plopeni – CSM Galaţi

Sâmbătă, ora 12.40, CSŞ Bacău – LPS I. Balaş Soter Buzău

Sâmbătă, ora 15.20, CSM Bacău – CSM Ploieşti

Duminică, ora 10.00, CSM Ploieşti – CSŞ Bacău

Duminică, ora 12.40, HC Activ CSO Plopeni – CSM Bacău

Dumincă, ora 15.20, CSM Galaţi – LPS I. Balaş Soter Buzău