Gimnastică ritmică: aur şi bronz pentru Sabina Enache la Turneul Internaţional „Irina Deleanu Cup”!

Gimnastică ritmică: aur şi bronz pentru Sabina Enache la Turneul Internaţional „Irina Deleanu Cup”!

A doua zi a Turneului Internaţional „Irina Deleanu Cup” a adus noi medalii pentru Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, Sabina Enache reuşind, în competiţia non-FIG a junioarelor , să urce în două rânduri pe podiumul de premiere. Sportiva pregătită de Simona Puiu a cucerit aurul la măciuci, fiind notată 18.300, şi bronzul în competiţia de la cerc, în care a fost notată cu 14.700.

Bilanţul fetelor noastre la ediţia aniversară a „Irina Deleanu Cup” ajunge, astfel, la un total de 7 medalii, după ce, ieri, au fost obţinute alte cinci medalii, dintre care trei de argint (Anisia Drăgan la măciuci, Elena Murărescu la panglică şi Delia Stroe la panglică) şi două de bronz (Anisia Drăgan la minge şi Ştefania Puiu la cerc).

Mâine, este ziua rezervată antrenamentelor de acomodare ale senioarelor, pentru ca, apoi, de vineri până duminică, cele două reprezentante ale CSM Ploieşti la această categorie de vârstă, Denisa Stoian şi Miruna Ciocârlan, să intre în competiţie cu cele aproape 80 de sportive ce vor participa la concurs.

Galerie foto: