Hipodromul Ploieşti: şase trăpaşi se întrec, duminică, în Premiul „Constantin şi Elena”!

Hipodromul Ploieşti: şase trăpaşi se întrec, duminică, în Premiul „Constantin şi Elena”!

Duminică, 16 mai, Hipodromul Ploieşti va fi gazda celei de-a doua reuniuni hipice oficiale din acest an, eveniment în cadrul căruia vor avea loc patru curse de trap, cu principal punct de atracţie Premiul „Constantin şi Elena”!

Cursa de maxim interes a zilei este programată să înceapă la ora 11.00 şi va avea la start şase dintre cei mai valoroşi cai de pe hipodrom, în frunte cu performerii sezonului trecut, Gailuron de Bellen şi General de Bry (5 victorii fiecare în 2020), ultimul bifând, deja, un prim succes şi în acest an, în Premiul Europei.

Reuniunea va debuta la ora 10.10, cu Premiul Baical, va continua cu Premiul Bătăuş (ora 10.35) şi cu Premiul Constantin şi Elena (ora 11.00) şi se va încheia cu Premiul Bon (ora 11.30).

Reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.45, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download