Echipa de baschet fete „U15”, în formă înaintea Turneului Final al campionatului!

Echipa de baschet fete „U15”, în formă înaintea Turneului Final al campionatului!

Echipa de baschet fete „U15” a CSM Ploieşti a încheiat turneul al treilea al sezonului, găzduit de Arena de Baschet din Bucureşti, cu un bilanţ de două victorii şi o înfrângere, fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu fiind aproape de un rezultat bun în faţa campioanei en-titre, ACS Dan Dacian Bucureşti.

Ieri, ele au câştigat clar primele două partide ale turneului, 61-42 cu ACS Champions Bucureşti şi 89-40 cu ABC Leii Bucureşti, pentru ca, astăzi, să piardă doar la două posesii, scor 50-54, în faţa favoritei ACS Dan Dacian Bucureşti.

CSM Ploieşti încheie sezonul regular cu un bilanţ de 8 victorii şi o singură înfrângere şi se pregăteşte de participarea la Turneul Final al campionatului, programat să se desfăşoare în perioada 18-23 mai.

Pentru turneul din Capitală, lotul de jucătoare a fost următorul: Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Agnes Zane, Karina Munteanu, Ioana Savu, Olivia Sandu, Cristina Grigore, Natalia Belhamra, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Andreea Dumitru, Sofia Voicu, Nazli Dănilă şi Daria Trican.

Sursa foto: https://www.facebook.com/UnitedHoopsRo