Boxerul Marian Ghinoiu s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de Tineret!

Boxerul Marian Ghinoiu s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de Tineret!

Boxerul Marian Ghinoiu, primul reprezentant al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti care a avut programat meci la Campionatul Mondial de Tineret de la Kielce (Polonia), a reuşit, în această seară, să se califice în optimile de finală ale categoriei „49 kg”.

Sportivul pregătit la club de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea a trecut clar de reprezentantul Republicii Moldova, Dumitru Vieru, toţi cei cinci arbitri acordându-i decizia la puncte, cu 10-9, în fiecare dintre cele trei reprize ale partidei. Scorul oficial a fost, totuşi, 29-27, „Liliacul” fiind penalizat de arbitrul de ring pe finalul reprizei secunde pentru o presupusă lovitură sub centură.

În optimile de finală ale competiţiei din Polonia, Marian Ghinoiu îl va întâlni, sâmbătă, pe uzbekul Ibrokhim Ishjonov, care nu a boxat în primul tur.

Celălalt reprezentant al clubului nostru prezent la Campionatul Mondial de Tineret, Iulian Dumitrescu, va debuta abia vineri seară, el urmând să-l întâlnească, în limitele categoriei „75 kg”, pe letonul Endijs Ivanovs.

Galerie foto: