Echipa de baschet fete „U15”, debut de sezon în Sala Sporturilor Olimpia!

Echipa de baschet fete „U15”, debut de sezon în Sala Sporturilor Olimpia!

Echipa de baschet fete „U15” a CSM Ploieşti va debuta, în acest weekend, în ediţia de campionat „2020-2021”, la startul căreia s-au înscris 12 formaţii. Pentru primul turneu, care va fi găzduit, sâmbătă şi duminică, de Sala Sporturilor Olimpia, fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu au fost repartizate în Grupa C, urmând să joace, pe rând, cu CS Olimpia Bucureşti, CSŞ Craiova şi Sportul Studenţesc Bucureşti.

Programul echipei noastre este următorul:

Sâmbătă, ora 11.00, CS Olimpia Bucureşti – CSM Ploieşti

Sâmbătă, ora 19.30, CSM Ploieşti – CSŞ Craiova

Duminică, ora 11.00, Sportul Studenţesc Bucureşti – CSM Ploieşti

Pentru acest prim turneu, lotul de jucătoare este format din: Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Agnes Zane, Karina Munteanu, Ioana Savu, Olivia Sandu, Cristina Grigore, Natalia Belhamra, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Andreea Dumitru, Sofia Voicu, Nazli Dănilă şi Daria Trican.

În ediţia de campionat 2020-2021 s-au înscris 12 echipe, care se vor întâlni, în prima fază, cu prilejul a trei turnee. La final, se va alcătui clasament general, iar primele 8 vor merge la Turneul final, în care vor fi împărţite în două grupe de 4. În fiecare serie se va juca „fiecare cu fiecare”, iar primele două clasate se vor întâlni, încrucişat, în semifinalele campionatului. Învinsele vor juca finala mică, iar învingătoarele se vor confrunta pentru titlul de campioană.