Livia Botică şi Isabel Pîrvu au câştigat, din nou, Cupa României la box!

Livia Botică şi Isabel Pîrvu au câştigat, din nou, Cupa României la box!

Cupa României este o competiţie care le prieşte boxerilor de la CSM Ploieşti, dovadă că, după ce Marian Ghinoiu şi Iulian Dumitrescu luau aurul, în urmă cu fix o lună, la Brăila, în acest weekend, a venit rândul fetelor să ia medalii de aur şi bronz, la Sibiu.

Antrenorul coordonator Titi Tudor şi antrenorul Adrian Pîrlogea au înscris în competiţie găzduită de Sala „Transilvania” nu mai puţin de 9 sportive, iar cinci dintre acestea au urcat pe podium, Livia Botică şi Isabel Pîrvu reuşind să repete performanţa de anul trecut, când câştigau, la Buzău, Cupa României, iar Beatrice Căldărariu, Ioana Voicu şi Denisa Şoptereanu să intre în posesia medaliilor de bronz.

Aşa cum era de aşteptat, Livia Botică a confirmat performanţele realizate anul trecut la junioare (Cupa României, campioană naţională şi campioană europeană la „+80 kg”) şi a debutat în forţă în 2021, câştigând Cupa României chiar dacă a urcat la „tineret”. O certitudine a devenit şi Isabel Gabriela Pîrvu, care a câştigat din nou Cupa României la junioare, în limitele categoriei „60 kg”.

Aşa cum aminteam, medaliile de bronz au fost obţinute de cadeta Beatrice Cristina Căldărariu (46 kg) şi de junioarele Ioana Alexandra Voicu (48 kg) şi Denisa Mihaela Şoptereanu (51 kg).

„Sunt foarte mulţumit de bilanţul realizat, pentru că ne pregătim în condiţii de pandemie şi avem mari probleme în a organiza meciuri de pregătire. Iar fără jocuri de verificare, este foarte greu la box! Din fericire, fetele care porneau favorite au confirmat, iar alte trei-patru sportive vin tare din urmă, motiv pentru care ne gândim să dezvoltăm boxul feminin în Ploieşti şi, poate, la anul să organizăm Campionatul Naţional feminin”, ne-a declarat coordonatorul secţiei de box a clubului, Titi Tudor.

Galerie foto: